Serenay Sarıkaya'dan annesinin yaşadığı yasak aşka ilk tavır!

Magazin dünyası Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın Cansu Tosun'un evli babasıyla aşk yaşamasının ardından bir anda ayağa kalkmıştı. Ümran Seyhan ve Kenan Tosun, Nişantaşı'nda sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Serenay Sarıkaya'dan annesinin yaşadığı yasak aşka ilk tavır!

Yaşananların ardından gözlerin çevrildiği anne Serpil Tosun, "Her şey doğru! Konuşacak bir durum yok. Onları Allah'a havale ediyorum" diyerek veryansın etmişti.

Serenay Sarıkaya annesinin yaşadığı bu aşkla ilgili tek kelime etmezken, Cansu Tosun ise katıldığı bir davette gazetecilerin bu aşkı sorması üzerine, "Bana benimle ilgili soru sorabilirsiniz" diyerek soruları geçiştirmişti.

BABASINA TEPKİ KOYDU!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Cansu Tosun, aldatılan annesi Serpil Tosun'un bu dönemde en büyük destekçisi oldu. Annesinin yanından bir an olsun ayrılmayan güzel oyuncu, babası Kenan Tosun'la da ipleri kopardı. Babası ile görüşmeyi kesen Cansu Tosun, bu olayın ardından babasını sildi. Cansu tosun babasının yüzünü görmek dahi istemiyor.


Serenay Sarıkaya'dan annesinin yaşadığı yasak aşka ilk tavır!


TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programının haberine göre Serenay Sarıkaya ise annesinin bu durumu karşısında derin bir sessizliğe büründü. Annesine bu konuda kızgınlığını dile getirdi. Güzel yıldız, sorulara muhatap olmamak için bir süre gala ve davetlere katılmayacak.

Serenay Sarıkaya ve Cansu Tosun bu yasak aşkın filizlendiği yazlıkları kapatma kararı aldı.


Serenay Sarıkaya'dan annesinin yaşadığı yasak aşka ilk tavır! - Resim : 2

Serenay Sarıkaya ve Cansu Tosun önceden tanışıyor ama bu konuda hiç konuşmadılar. Cansu Tosun'a yakınları "Serenay'ı takipten çıkarmayacak mısın?" diye sorsa da ünlü oyuncu "Onun bunda ne kabahati var?" diyor...