Serpil Örümcer 200 TL'ye fotoğraflarını satıyor

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen emekli manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, geçim sıkıntısı nedeniyle zor günler yaşıyor. Örümcer, eski fotoğraflarını 200 TL'ye satışa çıkardığını açıkladı.

Serpil Örümcer 200 TL'ye fotoğraflarını satıyor

1967'de güzellik yarışmasında dereceye girerek adından söz ettiren Serpil Örümcer, daha sonra 'Samanyolu' şarkısıyla tanınan şarkıcı Berkant'la evlenmişti.

Kariyerinin zirvesindeyken, kendi ifadesiyle yaptığı yanlış evlilikler onu bambaşka bir hayata sürükledi. Yeşilçam'ın trajik öykülerinden birinin kahramanı olan Serpil Örümcer, uzun yıllardır geçim sıkıntısı zor günler geçirdiğini söylemişti.

Bir dönemin ünlü ismi şimdilerde faturalarını ödemek için eski fotoğraflarını satmaya başladı.

"200 LİRAYA FOTOĞRAFLARIMI SATIYORUM"

Sosyal medya hesabından sevenlerine ve dostlarına seslenen Serpil Örümcer, "Ben 1970'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 TL'ye yardım amaçlı satıyorum, elektrik, su, doğalgaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum" dedi.


Serpil Örümcer 200 TL'ye fotoğraflarını satıyor


PAZARCILIK DA YAPIYOR

Pazarcılık yapan Serpil Örümcer, bu konuda; "Etrafımdaki insanlar kullanmadıkları eşyalarını getiriyor. Ben de onları pazarda satıyorum. Pazarcılıktan ve gelen yardımlarla geçinmeye çalışıyorum. Bizim gibi zor durumda olan sanatçılar için aslında meslektaşlarımız yardım gecesi düzenlese keşke. Sadece kendim için söylemiyorum benim gibi zor durumda olan başka isimler de var" ifadelerini kullanmıştı.