Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısır'da dudak dudağa!

Sosyal medyada çok sayıda paylaşım yaptığı Bodrum tatilinin ardından Mısır'a giden Şeyma Subaşı-Mohammed Alsaloussi çifti öpüştükleri anları herkesle paylaştı.

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısır'da dudak dudağa!

Yaşadığı renkli hayatıyla magazin gündemin düşmeyen Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ülke ülke geziyor. Son olarak Bodrum ve İstanbul'da vakit geçiren çift şimdi de Mısır'a gitti.

Hayatının her anını sosyal medyada paylaşan Subaşı evlilik hazırlıkları yaparken sevgilisinden ayrılmış ve sevgilisi kendisi hakkında ilginç iddialarda bulunmuştu.

Şeyma Subaşı o günleri unuttu ve yüzüğünü yeniden taktı.

Bodrum'un ardından gittikleri Mısır'da sevgilisiyle plajda öpüştüğü anları paylaşan Subaşı paylaşımına "Egosu olmayan arkadaşlarımızla hayatımızın harika bir zamanını daha geçiriyoruz! Birbirimizden hiçbir şey beklemeden kendi mutluluğumuzun yaratıcısıyız… ALLAH'ın bize bahşettiği bu harika hayatı yaşamakla o kadar meşgulüz ki... Söylenecek çok şey var ama artık düşüncelerimi paylaşmamaya karar verdim… Bunları sadece kendime ve kimin gerçekten iyi niyetli olduğunu bildiğimiz kişilere saklamaya karar verdi" notunu düştü.