'Sıfır makyaj' paylaşım yapan ünlü oyuncuyu kimse tanıyamadı

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu, son görüntüsüyle herkesi şaşırttı.

'Sıfır makyaj' paylaşım yapan ünlü oyuncuyu kimse tanıyamadı

"Bir Derdim Var" dizisiyle televizyona geri dönen Birce Akalay, uçuklu ve sivilceli görüntüsünü Instagram hesabından paylaştı.


'Sıfır makyaj' paylaşım yapan ünlü oyuncuyu kimse tanıyamadı


Akalay, makyajsız halini paylaştığı gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

"Son kareyi ilk paylaşıyorum zira bu serinin kapağının hakkı sivilceli ve uçuklu yüzümle koskocaman bir öpücük. Çünkü kayıt dediğimizin ilk haftasından bu kare. Yüzüm heyecandan ve stresten açan çiçeklerle dolu biraz.

Ama gerçek. siz bir de sete sorun başka neler oldu neler! Neyse... Sevgili dostlar, yayından sonra ancak gelebiliyorum kendime. Bu heyecanımla unuttuğum dostlarım olduysa lütfen beni affedin. Bugüne kadar birçok değerli projede var oldum.

Ancak ilk defa perşembe akşamı yayını izledikten sonra uzun süre gözyaşlarıma hakim olamadım. Benim için Bir Derdim Var’ın neden böyle hissettirdiğini çok yakınımdaki dostlarım bilirler elbette. Hayatımda hiç yüzünü görmediğim, hiç ama hiç tanımadığım ya da tanışamayacağım çocuklara, gençlere, insanlara dokunabilmek, onlara biraz olsun derdimizi anlatabilmek şansına erişebilmiştim sonunda. Bunun benim için anlamı paha biçilemez işte."