Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın ayrılık nedeni ne?

Eşi Burcu Kıratlı'yla çocuk istemediği için boşanacakları konuşulan Sinan Akçıl, suskunluğunu bozdu.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın ayrılık nedeni ne?

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre Sinan Akçıl, önceki gün Bebek'teki bir dövmeciden çıkarken görüntülendi.

Basın mensuplarına yeni yaptırdığı dövmeyi gösteren Akçıl, "Merve Özbey ve Mustafa Ceceli ile yaptığımız 'Durum Çok Acil' şarkımız 3 günde 3 milyon izlendi. Şarkımız uçuyor, bu yüzden de kuş dövmesi yaptım." dedi.

Muhabirlerin, "Burcu Hanım’ın baş harfi olan dövmenizi sildirmeye geldiğinizi sandık." sözleri üzerine Sinan Akçıl, "Yok, o duruyor." ifadelerini kullanarak, dövmeyi gösterdi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın ayrılık nedeni ne?

"AŞKTA BİRAZ KAYIP VAR"

Yeni şarkısına gelen yorumlardan da bahseden Akçıl, "Aşkta biraz kayıp var ama işimiz iyi gidiyor." şeklinde konuştu.

"BABA OLMAK İSTİYORUM"

Şarkıcı, Burcu Kıratlı ile boşanacağı yönündeki söylentiler sorulduğunda, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum." demekle yetindi.

Gazetecilerin, "Ayrılık nedeni çocuk mu?" sorusunu cevaplayan Sinan Akçıl, "Ben çocuk çok istiyorum biliyorsunuz, baba olmak istiyorum." açıklamasını yaparak iddiaların doğru olduğunu ima etti.

"BESTECİLİĞİ GÖLGELENSİN İSTEMEM"

Son dönemde Gülşen'e gelen kıyafet eleştirilerine de değinen Akçıl, "O konulara ben pek girmiyorum. Gülşen’in kıyafetlerinden çok, inanılmaz besteci ve yorumcu ruhundan konuşalım bence. Kıyafeti isterse giyer, o önemli değil de besteciliği asla gölgelensin istemem çünkü Yıldız Tilbe ile beraber iki kadın besteciden biridir. Bu yüzden kıyafetini değil, besteci ruhunu konuşalım. Ozan Çolakoğlu’nu da üzmeyelim, o da çok değerli bir kardeşimiz." ifadelerini kullandı.