Sosyal medya aşkına 623 bin lirasını kaptırdı

İyi niyetinin kurbanı olan muhasebeci Arzu Hanım, 22 yılda biriktirdiği parasını-kıdem tazminatını ayrıca annesine ait paraları; medeni durumunun bekar olduğunu sandığı erkek arkadaşına kaptırdı.

Sosyal medya aşkına 623 bin lirasını kaptırdı

Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Müge Anlı'nın atv'de yayınlanan programına konuk olan 41 yaşındaki Arzu Hanım, bekar olarak bildiği sevgilisi İsa Bey ile ilk üç ay her şey olundayken sonradan bir anda kendisine "Ben evlendim ayrıldım, 1 kızım var" dediğini aktardı.

İsa Bey'in Şubat ayında "Ben işten çıktım" dediğini anlatan Arzu Hanım,  "Ben kızımın yanına gideceğim ama param yok" demesi üzerine kendisinden para istediğini, sonradan da vergi borçları, yakın arkadaşının düğünü için takı masrafı gibi sebeplerle yavaş yavaş para istediğini dile getirdi.

Bir gün kardeşinin uyarısıyla kimlik numarası ile İsa Bey'i kontrol ettiğini, orada İsa Bey'in evli olduğunu öğrendiğini, sevgilisine sorduğunu ama kabul etmediğini sonradan sevgilisinin eşine ulaştığını, ondan sonra da olayların koptuğunu o dakikaya kadar kendisine "Aşkım" diye hitap eden İsa Bey'in kendisinden uzaklaştığını ileri sürdü.