Sosyetik çiftin camlarını kırıp eşyalarını aldılar!

Sosyetenin ünlü ailelerinden olan Kosifler yaşadıkları hırsızlık şokuyla gündemde. Hakan Kosif ve Brezilyalı eşi Evelize Kosif tatil için gittikleri Yunanistan'ın Selanik şehrinde soyuldu.

Sosyetik çiftin camlarını kırıp eşyalarını aldılar!

Cemiyet hayatının tanınmış ailelerinden biri olan Kosif ailesinden Hakan Kosif, 2008 yılında Brezilya'da tanıştığı manken Evelize Kosif ile 2012 yılında dünyaevine girmişti.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre 12 yıldır evli olan Kosif çiftinin bu mutluluklarından Theo, Taylan ve Eliza adında üç çocukları olmuştu.

Ünlü çift, bayram tatili dolayısı ile rotasını Yunanistan'a çevirdi. Kosif çifti, Selanik'te bir otele rezervasyon yaptırdı.

EŞYALARI ÇALINDI!

Ama ünlü çiftin başına gelmeyen kalmadı. Yunanistan'a adım atar atmaz, aksilikler peşlerini bırakmadı.

Sosyal medyayı aktif kullanan Evelize Kosif, Yunanistan'da yaşadıkları karşısında adeta isyan etti.


Sosyetik çiftin camlarını kırıp eşyalarını aldılar!


Takipçileri ile başına gelenleri paylaşan sosyetik yenge, bir mağazada alışveriş yaparken arabasından değerli eşyalarının çalındığını ve arabasına zarar verildiğini söyledi.

İSYAN ETTİ!

Evelize Kosif, olayı şu sözlerle anlattı; "Otelimizdeki odamızın hazır olmaması sebebi ile Selanik'teki Jumbo mağazasına gitmeye karar verdik. Alışveriş sonunda arabamızla bu halde karşılaştık. Olay sonrası öğrendik ki, Selanik'teki bu mağazada her gün aynı olaylar oluyormuş. Buna rağmen hiçbir güvenlik önleminin olmaması (kamera vs.) şaşırtıcı ve açıklanamazdı. Camlarımızı kırıp eşyalarımızı çaldılar. Aynı şekilde birlikte gittiğimiz ikinci aracın da içinden eşyaları aldılar."


Sosyetik çiftin camlarını kırıp eşyalarını aldılar! - Resim : 2