Sosyetik İzzet Antebi ünlü güzelleri yakın takipte

Didem Sarı ile 12 yıllık evliliğini bitiren çapkın iş insanı İzzet Antebi, önce Çağla Şıkel’in peşine düştü. Hüsrana uğrayan Antebi, şimdilerde rotasını Hande Erçel’e çevirdi.

Sosyetik İzzet Antebi ünlü güzelleri yakın takipte

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre bir dönem çapkınlık haberleriyle magazin manşetlerini süsleyen çapkın işadamı İzzet Antebi, eski günlerine geri dönmeye hazırlanıyor.

Ekim ayında 12 yıllık eşi Didem Sarı'dan tek celsede boşanan Antebi'nin kalbini kendinden 8 yaş küçük bir kadına kaptırdığı iddia edilmişti. Ancak konuşulanlara göre genç kadın İzzet Antebi'yi terk etmiş. Bu yasak aşk için Yeniköy'de bir yalı dairesi kiralayan Antebi'nin terk edilme duygusuyla deprosyona girdiği ve Bebek'te bir otele yerleştiği öğrenildi.

Çapkınlık yaparak kendine olana güvenini kazanmaya çalışan Antebi, hedefine ise Çağla Şıkel'i koydu.

43 yaşındaki Şıkel'in işletmeci Deniz Şahin'le aşkının konuşulmaya başlamasıyla hüsrana uğrayan İzzet Antebi, daha sonra rotasını Kerem Bürsin'le ilişkisi biten Hande Erçel'e çevirdi.

ÇAPKINLAR ONUN PEŞİNDE

Antebi'nin güzel oyuncuyu sıkı takibe aldığı ve katılacağı davetlerle gittiği mekanları araştırmaya başladığı da konuşulanlar arasında. Bürsin'le biten ilişkisinin ardından yalnızlığın tadını çıkarmak isteyen Hande Erçel ise tüm çapkınların radarına girmiş durumda.

Sosyetik İzzet Antebi ünlü güzelleri yakın takipte

Son olarak, marka yüzü olduğu mücevher firmasının genel müdürü Atasay Kamer ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Samimi görüntüleri gündem olan Erçel ve Kamer iddialar için sessiz kaldı.