Söylemezsem Olmaz Yapımcısı Bilal Özbilge'den açıklama

"Söylemezsem Olmaz" programının yapımcısı Bilal Özbilge'den bugün programda ekrana getirilen habere ilişkin açıklama geldi.

Söylemezsem Olmaz Yapımcısı Bilal Özbilge'den açıklama

Beyaz Tv ‘de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli program da 10/01/2023 tarihli yayında ‘Nur Fettahoğlu ile Hasan Ali Ceylan’ın akşam yemek yediğini, çıkışta ise dudak dudağa yakalandı’ haberi yayınlanmıştır.

Canlı yayın sırasında Av.Nail Gönenli tarafından görüntülerin Hasan Ali Ceylan olmadığı yönünde bilgi verilmiş olup, bu yönde düzeltmenin yapılması zaruriyeti doğmuştur.

Görüntülerin geç saatlerde çekilmiş olması nedeniyle ve haber ekibimize verilen bilginin görüntülerde ki kişinin Hasan Ali Ceylan olduğu yönünde teyit edilmiş olması nedeniyle ekrana da hem görüntüsü hem de ismi bu şekilde yayınlanmıştır.

Canlı yayın esnasında da görüntülerde ki kişinin Hasan Ali Ceylan olmadığı yönünde ki bilgi sonrasında canlı yayında da düzeltme yapılmış olup, Hasan Ali Ceylan’ın kendisinde ailesinde oluşacak mağduriyetin giderilmesi için açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Söylemezsem Olmaz Yapımcısı Bilal Özbilge