Sözün bittiği bir Dünya’da kimin umurunda Can Tanrıyar?

Sacit Aslan'ın yeni yazısı...

Gazze’de insanlık dramı yaşanırken sivil, silahsız ve savunmasız çocukların, gençlerin, kadınların katliama uğradığı bir coğrafyada biz burada ne söylesek boş. Oysa ben sizlere Can Tanrıyar dosyasını yeni belgeler eşliğinde açacak ve sözde magazincinin gerçek yüzünü bir kez daha sizlere gösterecektim. Her dönem bulunduğu kabın şeklini alan bu zat şimdilerde dini duyguları sömürmeye kalkıyor… Aleviymiş ama 5 vakit namaz kılıyormuş vs vs… 

Yerseniz!

Ben şimdilik sözü Sabah Gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu (GÜNEY)'e bırakıyorum... Bakın sayın Ramoğlu, Can Tanrıyar olayını 'YOKSA YARGIDA TUZ MU KOKTU' başlıklı yazısında nasıl da güzel özetlemiş;

“Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, bakanları ile işadamlarına hakaret edip iftira atan Can Tanrıyar gibi, Muhammet Yakut gibi sabıkalıların sosyal medya hesaplarına erişim yasağı getirilmesi o yargı mensubunu niye rahatsız etti?

İş insanlarının kendilerine ana avrat küfreden bir manyağın sosyal medya hesaplarına erişim engeli getirilmesini istemesi anayasal hakkı iken üstelik!

Yargının tepesindeki bir isim, ona bağlı savcıları şikâyet mi eder yoksa gereğini mi yapar?

Bu durum seçim öncesi 17-25 Aralık benzeri bir girişim olmasın sakın...

Bu yetkin isim kime hizmet ettiğinin farkında mı?

Hâkim ve savcılar, fırıldak bir belediye başkanının elinde oyuncak olmamalı!

Asıl Reis'e, bakan ve dürüst iş insanlarına yapılan hakaretlere ödül gibi kararlar veren yargı mensuplarına bakmak lazım!

Söyleyeceğimiz çok şey var aslında!

Ama zamanı var...

Hakan Şükür gibi bir hainin lehine verilen kararlar gördük.

Hâlâ FETÖ'ye hizmet eden yargıçlar da...

Başsavcı İsmail Uçar'ın iddialarıyla dolu yazısı iftira niteliği taşıdığı için engellenmiş olmasın sakın!”


Sacit ASLAN