Sümeyye Aydoğan: "Serenay Sarıkaya'ya benzetilmek hoşuma gidiyor"

Oyuncu Sümeyye Aydoğan katıldığı bir programda "Serenay Sarıkaya ile renk olarak birbirimize çok benziyoruz. Benzetilmek hoşuma gidiyor" dedi.

Sümeyye Aydoğan: "Serenay Sarıkaya'ya benzetilmek hoşuma gidiyor"

Sibel Arna'nın 'Ne Olursan Ol, Rahat Ol' isimli programına konuk olan oyuncu Sümeyye Aydoğan samimi açıklamalarda bulundu.

Polis bir anne ve babanın kızı olan Aydoğan polislik mesleğinin çok zor olduğunu düşündüğünü ve bu nedenle polis olmak istemediğini söyledi.

Ankara'da büyüyen Sümeyye Aydoğan aslında İstanbul'a işletme okumak için geldiğini, asıl amacının oyunculuk olmadığını dile getirdi.


Sümeyye Aydoğan: "Serenay Sarıkaya'ya benzetilmek hoşuma gidiyor"


3 senedir oyunculuk yapan ve şu sıralar 'Gaddar' dizisinde 'Aydan' karakterine hayat veren Aydoğan, 9 aydır Atakan Hoşgören ile mutlu bir birlikteliği olduğunu, ikisinin de oyuncu olmasının onların ilişkisine iyi geldiğini ifade etti.



Sümeyye Aydoğan: "Serenay Sarıkaya'ya benzetilmek hoşuma gidiyor" - Resim : 2


Sibel Arna'nın "Günlük hayatında rahat bir insan mısın?" sorusunu da Aydoğan, "Rahat bir insanım ama ilk girdiğim ortamlarda duvarlarım olabiliyor, gözlemlemeyi tercih ediyorum. Kendi arkadaş grubumun içerisinde çok rahatım" diyerek yanıtladı.

"RENK OLARAK BENZİYORUZ"

Sümeyye Aydoğan, Serenay Sarıkaya'ya benzetilmesiyle ilgili soruya ise şöyle yanıt verdi:

"Serenay Sarıkaya ile renk olarak birbirimize çok benziyoruz. Benzetilmek hoşuma gidiyor. Serenay çok başarılı ve kendini kanıtlamış bir kadın. Ona benzetilmek beni mutlu ediyor."


Sümeyye Aydoğan: "Serenay Sarıkaya'ya benzetilmek hoşuma gidiyor" - Resim : 3