Süreyya Yalçın'ın 1.6 milyar dolarlık mirası uçtu mu?

Sosyetik isim Süreyya Yalçın'ın 1.6 milyar dolarlık mirası konuşulmaya devam ediyor. Yalçın paranın yurt dışına taşındığını iddiasına cevap verdi.

Süreyya Yalçın'ın 1.6 milyar dolarlık mirası uçtu mu?

Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre Süreyya Yalçın'ın babasından kalan 1.6 milyar dolarlık mirasa ne oldu? Sosyetik güzel Süreyya Yalçın'ın 'NATO Müteahhidi' olarak tanınan babası Faruk Yalçın'dan kalan 1.6 milyar dolarlık mirasını iki gün önce özel bir uçakla İsviçre'ye transfer ettiği iddia ediliyor. 

Süreyya Yalçın, iddialarla ilgili konuştu. Sosyetik isim Süreyya Yalçın'ın babasından kalan dudak uçuklatan mirasına ne oldu?

Süreyya Yalçın, servetini yurt dışına taşıdığına dair iddialara tepki gösterdi:

"Hangi çağdayız, uçakla para taşımak da nedir? Ne ortalarda konuşulduğu gibi 1.6 milyar dolarlık servetim var, ne de gizli bir yolla yurt dışına para çıkardım…

20 gündür eşimle beraber Antalya'da tatildeyiz. Böyle bir para transferi yapılmadı. Bu tamamen hayal ürünü bir dedikodu. Büyük şaşkınlık içindeyim!

Zaten telaffuz edilen o miktardaki bir parayı bankadan çekip yurt dışına taşımak da kanunen mümkün değil."

Yalçın'ın babası Faruk Yalçın, dünyanın en zenginleri listesinde yer alıyordu.

'NATO Müteahhidi' olarak tanınan baba Yalçın, 2008'de hayatını kaybedince geriye 5 milyar dolarlık bir miras bırakmıştı.