Survivor macerası 15 gün süren Seçkin Piriler merak edilen gerçeği açıkladı!

Ünlüler takımında yer alan Seçkin Piriler, yarışmanın başlamasından 15 gün sonra kendi isteğiyle ayrılmıştı.

Survivor macerası 15 gün süren Seçkin Piriler merak edilen gerçeği açıkladı!

Seçkin Piriler, iki ay önce ada şartlarının kendisini çok zorladığını ve devam etmek istemediğini açıklayarak yarışmaya veda etmişti.

Bu sabah TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan Piriler, ani ayrılığına ilişkin ilk kez konuşarak, "İki hafta bir ay gibi geliyor. Orada zaman geçmiyor. Zaman kavramı farklı işliyor. Gece ekstra uzun. Bir türlü geçmiyor. Sürekli uyanıyorsun bakıyorsun hala sabah olmamış. Yağmur yağacak diye korktuk. Açıktaydık. Yıldızları izlerken bir anda yıldızlar kayboldu. Yağmur yağacak diye korktuk. Kızlarla birbirimize sarılarak uyuduk.

Açlığa ve hava şartlarına dayanamadım. Yağmur yağıyor; kıyafet üstünüzde kuruyor. İki çorap üst üste de giysen üşüyorsun. Ayakkabılar hiç kurumuyor. Parkurlar televizyon ekranlarından göründüğü gibi değil. Oldukça zor. Açlığa dayanırım diye düşünüyordum ama dayanmak çok zor. İnsanın kan şekeri düşüyor. Tansiyonu düşüyor... Aynı zamanda takımı da gerilettiğimi düşünerek kendi isteğimle ayrılmak istedim." ifadelerini kullandı.