Takıntılı eski sevgilinin pembe panjurlu intikamı

Elif E. sevgilisi diş hekimi Sefa K.’nin ayrılık kararının ardından çıldırdı. Hakaret mesajları atan Elif E., Sefa K.’nin telefonunu bir arkadaşlık sitesinde paylaştı. Sürekli telefonu aranan Sefa K.’nin şikâyetiyle dava açılan Elif E. 8.5 yıl hapisle yargılanacak.

Takıntılı eski sevgilinin pembe panjurlu intikamı

Sabah Gazetesi'nden Seda Nur Günaydın'ın haberine göre internet ortamında tanışarak konuşmaya başlayan diş hekimi Sefa K. (42) ve Elif E.'nin arkadaşlığı, yerini duygusal ilişkiye bıraktı.

Geçen aralık ayında Elif E. (37), aşklarının devam ettiğini düşünürken Sefa K.'nin ayrılık kararıyla büyük bir hüsrana uğradı.

Deliye dönen Elif E., ayrılığı hazmedemedi ve akıl almaz yöntemlere başvurdu. Birçok telefon hattı alıp değişik numaralardan eski sevgilisine mesajlar gönderdi.

Çeşitli küfür ve hakaretlerle Sefa K.'yi taciz eden takıntılı sevgili bununla da yetinmedi.

İddiaya göre çıplak fotoğraflarını da Sefa K.'ye atan Elif E., adamın telefon numarasını izinsiz olarak "Pembe Panjur" isimli arkadaşlık sitesine yükledi.

Tanımadığı yüzlerce aramayla baş başa kalan diş doktoru soluğu savcılıkta aldı.

Telefonla konuşamaz hale gelen Sefa K., eski kız arkadaşından şikâyetçi oldu. Takıntılı sevgiliye "kişisel verileri, hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak", "hakaret" ve "kişilerin huzur ve sükûnunu bozma" suçlarından 8 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle dava açıldı.