Taylor Swift'i şoke eden para cezası

Taylor Swift, evinin dışındaki çöpleri temizlemediği için para cezasıyla karşı karşıya. Ünlü şarkıcının evinin etrafındaki pislik nedeniyle 3 bin dolar üzerinde para cezası alması bekleniyor.

Taylor Swift'i şoke eden para cezası

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, yaz turnesinde hayranlarıyla buluşurken eviyle ilgili sorunlardan habersiz gibi.

Şarkıcı, New York’taki evinin önünde çöp biriktiği için cezalarla karşı karşıya. Kayıtlara göre; garajı, bloğundaki herhangi bir bina için en fazla temizlik cezasını aldı.

Verilen para cezalarının, şarkıcıya Ocak 2018 ile Ocak 2023 arasında verildiği ve müfettişlerin üç katlı şehir evinin dışındaki kirli bir kaldırıma işaret ettiği bildirildi.

New York Post, Swift’in evinin dışında peçeteler, gazeteler, şişeler, karton ve ambalaj kağıtlarından oluşan bir pislik birikintisinin olduğunu iddia ediyor.

Ancak hayranlar, Swift’in evinin etrafındaki çöpten ünlü şarkıcıyı görmeye çalışan saygısız hayranları sorumlu tuttu.


Taylor Swift'i şoke eden para cezası


Çöpün, yıldızı bir an olsun görmek için evinin dışında bekleyen hayranlar nedeniyle oluştuğunu söylediler.

Ünlü şarkıcı, şehir evini yenilemek için yaklaşık 30 milyon dolar harcamış ve mülkü, büyük bir çatı katı olan özel bir eve dönüştürmüştü.

Taylor’ın toplam sekiz evi var.



Taylor Swift'i şoke eden para cezası - Resim : 2


Dördü New York’ta, bir tane Rhode Island’da sahil malikanesi, Beverly Hills’de bir malikane ve Nashville’de genişleyen bir malikane.

Ayrıca Nashville, Tennessee’de bir çatı katı bulunuyor.