Tekbirli linç girişimine uğrayan Selin Ciğerci hakkında flaş gelişme

Konya'da güzellik merkezi açan fenomen Selin Ciğerci protesto edildi. Kalabalık grup, protesto sırasında ''Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber'' sloganları attı.

Tekbirli linç girişimine uğrayan Selin Ciğerci hakkında flaş gelişme

Konya'da güzellik merkezi açan fenomen Selin Ciğerci günlerdir Konya'da bir grup tarafından tepki çekiyordu. "Konya'da istemiyoruz" paylaşımlarından sonra açılışta protesto da geldi.

O anlar sosyal medyada da gündem oldu.

Konya’ya güzellik merkezi açacağı duyulunca protesto edilen fenomen ve iş insanı Selin Ciğerci açıklama yaptı. Gelen tepkilerin ardından video yayınlayan Selin Ciğerci Konyalı olduğunu söyleyerek "Birisi bana 'Nerelisin?' diye sorduğu zaman, ben size yemin ederim İstanbulluyum değil Konyalıyım diyorum gururla. Ben Konyalı bir iş adamı gördüğüm zaman veya başarılı bir insan gördüğüm zaman, seviniyorum gurur duyuyorum sanki anam babam yani. Konya'da şube açmaya gidiyorum, birkaç olay oldu bilmiyorum haberiniz var mı? Ben çok üzüldüm. Bu arada benim amcam orada belediye başkanlığı da yaptı. Gider gelirdik Konya'ya. Biz bu kadar bağlıyız Konya'ya. Beni babam bir tek Konya şubesi açınca 'Hayırlı olsun kızım' diye aradı. O haberleri gördüm üzüldüm. Bir söz vardır 'Kul kırmak Kabe yıkmak gibidir'. Ben oraya iş yeri açmaya geliyorum. İnsanlara istihdam sağlamaya geliyorum. Ben 500 kişiye, sadece şubelerimde çalışan hanımefendi sayısı 500'e yakın. O kadar insana istihdam sağlıyorum. Yapmayın, çok ayıp ve çok günah. İncittiğiniz yerden kırılırsınız." demişti.

POLİS GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Güzellik merkezinin açılışı için Konya'ya giden Selin Ciğerci, bir grup tarafından protesto edildi.



 


Güzellik merkezinin önüne gelen kalabalık grup “Konya’dan defol” diyerek tepki gösterdi.

Bölgede çok sayıda polis güvenlik önlemi aldı. 

PROGRAM İPTAL EDİLDİ

Konya'da Selin Ciğerci'nin açmaya hazırlandığı güzellik salonunun açılış programı, kalabalık bir grubun tepkileri sonrası iptal edildi. Kalabalık grup, ''Ya Allah Bismillah Allah-u Ekber'' sloganları attı.

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında verilen son dakika haberine göre Selin Ciğerci dünden beri ağlıyor. Telefonlara cevap vermek istemiyor.