Trendyol'da satılan ürüne tepki yağdı

Trendyol'da faaliyet gösteren 'hediyehanem' isimli bir mağazanın ürünü, sosyal medyada tepki çekti.

Trendyol'da satılan ürüne tepki yağdı

MedyaRadar'ın haberine göre Trendyol'da faaliyet gösteren 'hediyehanem' isimli bir mağazanın sattığı kupada Elif Perinçek'in itfaiyecinin elini tuttuğu anın fotoğrafının basıldığının görülmesi, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

KORKMAZ KARACA’DAN SERT TEPKİ: "NASIL BİR AHLAKSIZLIKTIR"

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca da o fotoğrafa tepki gösterdi. Karaca sosyal medya hesabından attığı mesajda, “Önce insan olmayı başarsak. Enkazın altında çıkmış bir meleği ticari bir metaya dönüştürmek nasıl bir ahlaksızlıktır. Hiç ders almayacak mıyız?” diye yazdı.

Trendyol'da satılan ürüne tepki yağdı

Trendyol, İzmir'de yaşanan 6,9'luk depremin ardından İzmir'deki çalışanlarına 'mesaiye devam' şartı koştuğu için de tepki almıştı.

Trendyol'da satılan ürüne tepki yağdı - Resim : 2

Gelen tepkilerin ardından ürün Trendyol’un internet sitesinden kaldırılırken, ürünün satışa sunulduğuna dair fotoğraflar sosyal medyada yayıldı.

"ÜRÜNLERİN SATICISININ PLATFORMUMUZDAKİ SATIŞLARI DURDURULDU"

Trendyol, olayla ilgili ikinci bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Söz konusu ürünleri platformumuzda yer aldığını tespit ettiğimiz anda derhal satıştan kaldırdık” denilerek şunlar kaydedildi:

“Kamuoyunda hassasiyet yaratan bir ürünün platformumuzda yer alması bizim için kabul edilemez. Söz konusu ürünleri platformumuzda yer aldığını tespit ettiğimiz anda derhal satıştan kaldırdık. Ürünlerin satıcısıyla ilgili gerekli tüm işlemler yapılarak platformumuzdaki satışları durduruldu. Aynı hassasiyeti paylaştığımız tüm müşterilerimize uyarıları için teşekkür ederiz.”

Trendyol'da satılan ürüne tepki yağdı - Resim : 3