Tuba Ünsal'ın ünlü kiracısından yana başı dertte!

Oyuncu Tuba Ünsal; şöhretli kiracısını evden çıkartamıyor...

Tuba Ünsal'ın ünlü kiracısından yana başı dertte!

Pucca’nın eski ev sahibi olan Tuba Ünsal, Instagram sayfasından önceki aylarda "Evimi mahvetti" deyip sert bir çıkışta bulunarak şu ifadeleri kullanmıştı:

“Burada sessiz kalsam haksızlık olacak. Pucca’nın ev sahibiyle davalık olduğu haberlerini gördüm, aylardır kira ödemiyormuş, sonra dava eden ev sahibine hakaretler etmiş. Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca/Pınar. Evimi mahvetti demek az kalır sanırım yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti o kadar kötüydü durum. Aylarca kira ödemedi, haber bile vermeden evi boşalttı. O zaman bu konunun konuşulmasını istemediğim için sustum sanki tacize  uğrayan kadının kendini suçlu hissetmesi gibi... Bugün haberleri görünce yazmak istedim…”

Pucca'da, Tuba Ünsal’ın iddiaları karşısında yasal hakkını kullanacağını ifade ederek eski ev sahibinin iddialarını yalanlamıştı.

Tuba Ünsal'ın ünlü kiracısından yana başı dertte!


Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre Tuba Ünsal'ın adı yine şöhretli bir kiracısıyla yaşadığı problemle gündeme geldi.


Tuba Ünsal'ın ünlü kiracısından yana başı dertte! - Resim : 2


Programda verilen bilgiye göre bir süredir maddi sorunlarla boğuşan şarkıcı Ayşe Hatun Önal, ev sahibi Tuba Ünsal'ı zor durumda bıraktı.

Tuba Ünsal'ın ünlü kiracısından yana başı dertte! - Resim : 3

Tuba Ünsal, kiracısı Ayşe Hatun Önal'ı evden çıkarmaya çalışıyor.