Tuğba Ekinci ihanete uğrayan Esin Çepni'ye demediğini bırakmadı!

Eşi Bilal Hancı'nın ihanetiyle yıkılan Esin Çepni, içini dökmeye geldiği canlı yayında neye uğradığına şaşırdı.

Tuğba Ekinci ihanete uğrayan Esin Çepni'ye demediğini bırakmadı!

Fenomen Esin Çepni, YouTuber eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı görüntüleri sosyal medya hesabından ifşa etti.

Tuğba Ekinci ihanete uğrayan Esin Çepni'ye demediğini bırakmadı!

Eşinin ihanetiyle yıkılan Esin Çepni, "Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum" sözleriyle ihanetin görüntüsünü paylaştı.



Tuğba Ekinci ihanete uğrayan Esin Çepni'ye demediğini bırakmadı! - Resim : 2


Bu sabah TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan Çepni, "Bizim aramızda büyük farklılıklar vardı bunu kabul ederek evlendi. Kültür ve yetiştirme tarzı olarak. Zevklerimiz hiç ortak noktada buluşmadı. Ayrılmaya karar vermişti ama görüşmeye devam etmiştik. Barıştıktan sonra fiziki ve sözlü şiddete asla maruz kalmadım çünkü öyle biri değil. İhanete de o yüzden şaşırdım.

Aramızda son 1 aydır kopukluklar vardı o yüzden ayrılık kararı aldık. 'Filminin galası var' diyerek Trabzon'a gitti. Daha uçağa binmeden galanın iptal olduğunu biliyormuş ama ona rağmen bana gittikten sonra söyledi. Akşam da boşanma kararı aldığımızı ailesine söylemeye gidiyor. Daha sonra da böyle olaylar oluyor. Bana gelen mailleri kontrol ederken 2 tane kadının attığını gördüm ve açtığımda görüntüyü gördüm. Kendisini aradım" ifadelerini kullandı.


Tuğba Ekinci ihanete uğrayan Esin Çepni'ye demediğini bırakmadı! - Resim : 3


Çepni, içini dökerken gözyaşlarını tutamadığı anlarda programın diğer konuğu Tuğba Ekinci'nin uyarısıyla karşılaştı.

Tuğba Ekinci'nin "Niye seni sevmeyeni bu kadar seviyorsun? Baktın sevmiyor hemen vazgeç. Bu nedir ağlamak falan? Annen, ablan yerine koyup dinle. Ne ağlıyon? Ne ağlıyon sen şimdi bir erkek için? Sadrazam mı bu nedir? Kandıran, kandırılır. Aldatan aldanır... Sende olmayan bir şey mi var gittiği yerde? Aynısı sende var. Bu ne be at hırsızı gibi... Sen daha güzelsin yapımcılar görsün" sözleri üzerine ne diyeceğin bilemeyen Esin Çepni, "Sizin evliliğiniz ihanet yüzünden bitseydi o zaman beni anlardınız" ifadelerini kullandı.


 


Programın ilerleyen dakikalarında Esin Çepni'nin eşi Bilal Hancı'nın görüntülerini ifşa ettiğini öğrenen Tuğba Ekinci bu kez 'at hırsızı'  benzetmesinde bulunduğu Hancı'nın tarafına geçerek "Soyadını aldığın, ekmeğini yediğin bir adamın ekmeğiyle oynamışsın. O senin görüntülerini paylaşsa güzel olur mu? Erkekler öyle değil... Kadınlar sinsi. Adamı şişlerim ama o görüntüyü ifşa etmem. O benim canıma zarar veriyor işime zarar vermiyor. Delikanlı adamlar ve delikanlı kadınlar adaletli savaşır. Adaletiniz olsun" çıkışında bulunarak izleyicileri şaşırttı.

BİLAL HANCI'DAN ESİN ÇEPNİ'YE ÇİÇEK

Yayına bir çiçek gönderip Esin Çepni, ailesi ve arkadaşlarından özür dileyen Bilal Hancı'nın özrünü kabul ettiğini ama affedemediğini ifade eden Çepni'ye Ekinci bu kez "Daha fazla kadın aşık olur artık kocana. Hovarda sever bizim Türk kadını... Adamın ekmeğine yağ sürmüşsün. " diyerek kahkaha attı. 


Tuğba Ekinci ihanete uğrayan Esin Çepni'ye demediğini bırakmadı! - Resim : 4


Ekinci, "Çapkın erkekler hayat doludur. Sana bir abla tavsiyesi. Bazı şeyleri görmemezlikten gel. Hayat doludur. Mutlu eder seni. Der ki, 'Evdeki karım namuslu. Ötekilerle karıştırmıyorum.' Çapkın adam kibar adamdır. Çapkın adamları fazla yormayın. Abartanın yanında değilim. Erkek adam bir iki kere yapar, bir şey değil" diyerek şaşırtmayı sürdürdü.



Tuğba Ekinci ihanete uğrayan Esin Çepni'ye demediğini bırakmadı! - Resim : 5