Tyler Christopher kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

"General Hospital" ve "Days Of Our Lives" dizilerinde rol alan aktör Tyler Christopher 50 yaşında yaşamını yitirdi.

Tyler Christopher kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 2002-2004 yılları arasında “Desperate Housewives” dizisinin yıldızı Eva Longoria ile evli kalan ünlü oyuncu Tyler Christopher’ın evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında bu sabah vefat ettiği açıklandı.


Tyler Christopher kalp krizi sonucu hayatını kaybetti


Ölüm haberini duyuran Maurice Benard, salı günü Instagram’da, “Tyler Christopher’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Tyler, oynadığı her sahnede ekranı aydınlatan ve oyunculuğuyla sadık hayranlarına neşe getirmekten keyif alan gerçekten yetenekli bir insandı.” dedi.

Benard, merhum meslektaşının daha iyi bir ruh sağlığı ve madde kullanımı tedavisinin savunucusu olduğunu ve bipolar depresyon ve alkolle mücadelesinden açıkça bahsettiğini belirterek, “Sevgili dostumuzun kaybından dolayı çok perişan durumdayız ve çocukları için dua ediyoruz.” dedi.

Oyuncu, 1996’dan 2016’ya kadar “General Hospital”ın 1.153 bölümünde Nikolas Cassadine karakterini canlandırdı.

Dizideki çalışmasıyla dört gündüz Emmy adaylığı kazandı ve 2016’da Drama Dizisinde En İyi Başrol Oyuncu ödülünü kazandı.



Tyler Christopher kalp krizi sonucu hayatını kaybetti - Resim : 2


İlerleyen yıllarda da, 2018’den 2019’a kadar “Days of Our Lives” dizisinin 159 bölümünde de Stefan DiMera karakterini canlandırdı.