Üç güzel oyuncu aynı davada buluştu

Sıla Türkoğlu, Buçe Buse Kahraman ve Yağmur Yüksel; aynı davada buluştu...

Üç güzel oyuncu aynı davada buluştu

‘Kan Çiçekleri’nin ‘Dilan’ı Yağmur Yüksel, ‘Yalı Çapkını’ndaki ‘Pelin’ Buçe Buse Kahraman, ‘Kızılcık Şerbeti’nin ‘Doğa’sı Sıla Türkoğlu’nun bugünlerde ortak bir derdi var.

Sosyal medya takipçilerinin hayli aktif ve etkin olduğu üç yıldız, övgü kadar ağır eleştiri ve hakaret de alıyor. Çünkü yaşları kendileri gibi çok genç olan hayranları gerçek ile kurguyu karıştırıp onları rolleri üzerinden vuruyor!

Yağmur Yüksel (22) “Hakaretlere üzülerek ve hayretle şahit olmaktayım. Kalplerin ne kadar kötüleştiğini gördükçe yüzümü iyiliğe çeviriyorum” dedi. Suç duyurusunda bulundu. Avukatı Volkan Alkılıç da, ‘Suçun cezasız kalmaması ve iyiliğin kazanması’ için süreci devam ettireceklerini açıkladı. O hesaplara erişim engeli getirildi. Bu arada uzlaşmaya gitmeyecekler.


Üç güzel oyuncu aynı davada buluştu


Mesajları önceleri “İşimin bir parçası, ne yapalım” diye tolere eden oyuncu, sonrasında ailesine yönelik hakaretler de başlayınca harekete geçmiş. Öyle ki psikolojisi bozulmuş. Bu durum setteki performasını da etkilemeye kadar gitmiş. Buçe Buse Kahraman (27) “Kariyerimi zedelemeye kadar giden yorumlara müsade etmeyeceğim. Çünkü etkileniyorum. Kimsenin buna hakkı yok” dedi. Sıla Türkoğlu da (24) “Eleştiriyi kabul ederim, hakareti asla” diyerek bazı hesaplara dava açacak. “Uzlaşma kesinlikle olmayacak” demeyi de ihmal etmiyor.

Müge DAĞISTANLI / 10Haber