Ünlü iş insanı Nail Keçili'den de Esra Tara'ya sert tepki

İş insanı Nail Keçili, Enka Okulları'nda yaşanan olay sonrasında okul genel müdürü ve iş insanı Şarık Tara'nın torunu olan Esra Tara'ya, 'Şarık ağabeyin kemikleri sızlıyordur' diyerek tepki gösterdi.

Ünlü iş insanı Nail Keçili'den de Esra Tara'ya sert tepki

Patronlar Dünyası'nın haberine göre Enka Okulları’nın Genel Müdürü ve aynı zamanda merhum iş insanı Şarık Tara’nın torunu olan Esra Tara’nın okulda tuvaletten çıkan bir öğrenciye söylediği sözlere iş insanı ve yazar Nail Keçili sosyal medyadan ateş püskürdü.

Keçili bunun ilk olay olmadığını iddia ederken, Esra Tara hakkında iddialar da bulundu.

Keçili,  “Korkunç... Üstelik Enka Okullarını kuran çok değerli iş adamı Şarık Tara’nın torunu, Enka okullarında terör estiriyormuş. Bir gün böyle bir olay patlayacaktı. Hep ebeveynler konuşuyorlardı. Korumaları ile okulda gezip, çocuklara korumalarıyla bellerinde silahla korku yaratan bu idareci hanımın, sonunda karakolluk olacağı hep söyleniyordu. ŞARIK AĞABEY, MUHTEŞEM BİR İNSANDI. KEMİKLERİ SIZLIYORDUR… SEN SANA EMANET EDİLMİŞ EVLATLARI NASIL TEHDİT EDİP, KORUMALARINA SİLAH GÖSTERTİRSİN… ÇOK GÜNAH ENKA OKULLARINA…..” yorumu yaptı.

SENİN GÖZLERİN NEDEN KIPKIRMIZI

Şarık Tara’nın torunu Enka Okulları Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Müdürü Esra Tara ile bir öğrenci velisi karakolluk oldu.

İddiaya göre, Esra Tara tuvaletten çıkan bir öğrenciye “Senin gözlerin neden kıpkırmızı?” diye sordu.  Esra Tara ile öğrenci arasında bu soru üzerine tartışma yaşandı.

Öğrencinin durumu velisine iletmesi üzerine, çocuğuna hakaret edildiğini savunan baba, polise şikayette bulundu. Tara'nın karakola ifade verdiği belirtilirken, konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

TÜRKİYE’NİN EN ZENGİN 6. İSMİYDİ

Sanayici ve müteahhit iş insanı Şarık Tara, Enka Şirketler Grubu’nun kurucusu. 2018’de yaşamını yitiren Tara, Türkiye ve dünyanın bir çok ülkesinde başarılı projelere imza atan isimdi.  Sanat, spor ve eğitim alanında da çok farklı projeleri hayata geçiren Tara, 1993 yılında Enka Vakfı’nı kurarak hayır işlerini kurumsallaştırdı. 1996 yılında Özel Enka Okulları’nı kurdu. Enka Vakfı çatısı altında kurulan üç okulda da yüksek standartlarda eğitim sağlamak hedeflenirken, Tara ulusal ve uluslararası bir çok ödülün de sahibi oldu. Tara aynı zamanda 1991 yılında Türkiye’nin dünyada tanıtımı için hizmetlerinde dolayı Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen Üstün Hizmet Ödülü’nün de sahibiydi.

KEÇİLİ SERT ÇIKTI

Nail Keçili, Esra Tara'ya tepki gösterdiği haberlerinin haber portallarında yer alması üzerine bir paylaşımda daha bulunarak "Bu işin takipçisiyim" dedi.


Ünlü iş insanı Nail Keçili'den de Esra Tara'ya sert tepki