Ünlü kozmetik şirketinin kurucu ortağı hakkında olay iddialar

Ünlü bir kozmetik şirketinin kurucu ortağı Mehmet Ö.'nün kendisine şiddet uygulayarak odaya kilitlediğini ve farklı kadınlarla aldattığını iddia eden 2 yıllık eşi Esra Ö. boşanma davası açtı.

Ünlü kozmetik şirketinin kurucu ortağı hakkında olay iddialar

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre ünlü bir kozmetik şirketinin kurucu ortağı Mehmet Ö.'nün kendisine şiddet uygulayarak odaya kilitlediğini ve farklı kadınlarla aldattığını iddia eden 2 yıllık eşi Esra Ö. boşanma davası açtı.

Eşinin sürekli 'Boyun kısa, engellisin, kelsin' şeklinde alay ederek kadınlık gururunu incittiğini öne süren Esra Ö., 1 milyon lira tazminat ile aylık 10 bin lira nafaka talep etti.

Esra Ö., eşinin öfke problemleri nedeniyle fiziksel şiddete maruz kaldığını belirtti.

Eşi tarafından duvardan duvara savrulan genç kadının vücudunda morluk ve kesikler meydana geldi.

Mehmet Ö., şiddetin ardından karısını odaya kilitleyerek telefonunu gasp etti, polise ya da ambulansa haber vermesini engelledi.

TACİZ DE VAR ŞİDDET DE

Esra Ö.'nün avukatı, "Davalı koca, eşinin sağlık problemleri nedeniyle hamile kalmakta güçlük yaşamasını bahane ederek, 'sana kuma getireceğim' şeklinde konuşarak psikolojisini bozdu. Sosyal medyada başka kadınlarla tanışıp buluşan Mehmet Ö., eski sevgilisiyle de evlilik dışı ilişki yaşadı. Son olarak bir kadına karşı cinsel tacizde bulunan Mehmet Ö. hakkında soruşturma başlatıldı. Bu nedenle tarafların 'zina' nedeniyle boşanmalarına karar verilmesini istiyoruz" dedi.