Ünlü oyuncuları buluşturan 'Prestij Meselesi' ile ilgili flaş gelişme

80 milyon bütçeli “Prestij Meselesi”ni hem yöneten, hem de yapımcılığını üstlenen Mahsun Kırmızıgül, dün filmin oyuncularıyla birlikte basın toplantısı düzenledi.

Ünlü oyuncuları buluşturan 'Prestij Meselesi' ile ilgili flaş gelişme

“Prestij Meselesi” filmi vizyon yolculuğuna başladığı hafta deprem felaketi yaşanmış ve Mahsun Kırmızıgül büyük umutlarla seyirciyle buluşturduğu filmini vizyondan çekmişti.

Aylarca deprem bölgesinde vatandaşların yaralarını sarmak için seferber olan ünlü sanatçı filmi bugün itibariyle yeniden sinema salonlarında yayınlamak istedi.


Ünlü oyuncuları buluşturan 'Prestij Meselesi' ile ilgili flaş gelişme

 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre 80 milyon bütçeli “Prestij Meselesi”ni hem yöneten, hem de yapımcılığını üstlenen Mahsun Kırmızıgül, dün filmin oyuncularıyla Kanyon’da bir basın toplantısı düzenledi. 


Ünlü oyuncuları buluşturan 'Prestij Meselesi' ile ilgili flaş gelişme - Resim : 2


Onur Gözeten, Melisa Döngel, Mahmut Kırmızıgül, Nursel Köse, Ali Erkin Acır, Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner ve Celil Nalçakan‘ın katıldığı toplantıda Kırmızıgül, “Bu film bir umut hikâyesi, gerçek bir hikâye… Filmde büyük bir emek var. Ben sinemacıyım, şu an tam sinemaya sahip çıkılacak bir dönem… Çok yüksek rakamlar teklif edilmesine rağmen filmimi dijital platform yerine, önce sinema salonlarında göstermekte ısrar ettim ve herkesi de 2 Haziran itibariyle sinemalara çağırıyorum. Lütfen sinemaya sahip çıkın… Pandemiden sonra sinemalar bir türlü toparlanamadı” dedi.