Vodafone FreeZone gençlere sunduğu yeni özelliklerini açıkladı

Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone, 'FreeZone'da Yaşa Takılanlar' sloganıyla duyurduğu yeni özelliklerini duyurdu.

Vodafone FreeZone gençlere sunduğu yeni özelliklerini açıkladı

Buna göre, gençlere popüler sosyal medya ve oyun uygulamalarında geçerli internet hediyesinden markalarda indirimlere kadar pek çok fayda sunuluyor.

Diğer yandan, arkadaşını veya yakınını FreeZone'a getiren gençler 300 TL nakit kazanıyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone FreeZone olarak genç müşterilerimizi ve yaşadıkları zorlukları anlıyor; sunduğumuz faydalarla gençlerin yanında olmaya devam ediyoruz. TOG'un Konda iş birliğiyle gerçekleştirdiği 'Gençlerin İhtiyaçları Araştırması'na göre, gençlerin büyük çoğunluğu ekonomik koşullardan dolayı umutsuz. Bu araştırma, gençlerin ihtiyaçlarının özellikle ulaşım, yeme-içme, kişisel gelişim ve eğlence alanlarında yoğunlaştığını gösteriyor. Biz de bu ihtiyaçlardan yola çıkarak FreeZone dünyasını sürekli geliştiriyoruz. 'FreeZone'da Yaşa Takılanlar' sloganıyla duyurduğumuz yeni güzelliklerle 26 yaş altında olan tüm gençlere 'Yaşın dolmadan FreeZone güzelliklerinden faydalan' diyoruz. Bu kapsamda, genç müşterilerimize genişletilmiş portföyümüzden ve marka iş birliklerimizden yararlanma imkânı sunuyoruz. Ayrıca, yenilikçi Link at platformumuzla arkadaşını veya yakınını FreeZone'a getiren gençlere 300 TL nakit kazandırıyoruz. Vodafone FreeZone olarak, yenilikçi ürün ve servislerimizle genç müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz."

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vodafone FreeZone'lular, tarifelerine ek, en popüler sosyal medya ve oyun uygulamalarında geçerli her ay 20 GB'ye kadar internet hediyesinden yararlanabiliyor. Gençlere ayrıca, Paribu Cineverse sinemalarında ister bilette ister büfede geçerli 50 TL değerinde CGV para, KFC'de seçili menülerde 70 TL indirim, Seyahat Yanımda'dan alınacak otobüs biletlerinde 100 TL indirim, 3 ay ücretsiz YouTube Premium üyeliği, Uber'in ilk kullanımlarında geçerli 100 TL indirim, Vodafone Her Şey Yanımda içinde bulunan FreeZone Oyun Dükkan'da konsoldan klavyeye yüzlerce popüler gaming ürününde 100 TL indirim, Vodafone Pay üzerinden İstanbulkart bakiye yüklemesinde para iadesi ve Vodafone Pay ile E-pin alışverişlerinde 50 TL indirim sunuluyor."

DHA