Volkan Konak müziği bıraktı mı? Şaşırtan açıklama

Karadeniz müziğinin başarılı seslerinden Volkan Konak, yaptığı açıklamada "Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Ben yokum" diyerek resti çekti. Müziği bıraktığı düşünülen şarkıcı, sözleriyle kafa karıştırdı.

Volkan Konak müziği bıraktı mı? Şaşırtan açıklama

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, artık şarkı söylemeyeceğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Konak, "Ülkemizde ve Ortadoğu'da siyasi partiler ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin. Ben yokum" ifadelerini kullandı.


Volkan Konak müziği bıraktı mı? Şaşırtan açıklama


NE OLMUŞTU?

Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Diyanet'ten yapılan açıklamada Konak'ın, "İslam dininin inançları, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek" görevinin kanunla kendisine tevdi edilen Diyanet İşleri Başkanlığı ve Başkanlığın en üst temsilcisi Ali Erbaş'ı rencide ederek kişilik haklarını ihlal ettiği iddia edildi.

'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçu nedeniyle cezalandırılması istenen Konak "Herkes haddini bilecek. Benim ülkem kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir. Dürüst, onurlu, cesur ve uygar insanlara selamlar olsun" yanıtını vermişti.