Yağmur Ün sevgilisinden gebe kalınca sette kriz çıktı!

Cemal Hünal, Hande Subaşı, Yağmur Ün, Ebrar Alya Demirbilek’i buluşturan “Zevcat” filminin başrol oyuncusunun hamileliği sette kriz yarattı. Başrol oyuncusu değişti.

Yağmur Ün sevgilisinden gebe kalınca sette kriz çıktı!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre ödüllü yönetmen Meryem Beyza Er’in çekeceği, Cemal Hünal, Hande Subaşı, Yağmur Ün ve Ebrar Alya Demirbilek’in başrollerini paylaşacağı “Zevcat” filminin ekibi okuma provasının ardından heyecanla sete çıkmaya hazırlanıyordu.

Ancak Yağmur Ün’ün evlilik hazırlığı yaptığı Doğaç isimli doktor sevgilisinden 2 aylık hamile olduğunu açıklaması bütün planları alt üst etti.

Cemal Hünal senaryo gereği beraber ağır darp sahneleri çekeceği Ün için “Hamile bir kadınla o sahnelerde oynamam riskli olur” dedi. Bu gelişme üzerine filmin sete çıkış tarihi ertelendi ve başrol karakter için yeni bir oyuncu arayışına girildi. Filmin yeni başrol oyuncusu Bahar Şahin oldu.

Yapımcılığını İlter Aykaç ve Erol Akyürek'in üstlendiği Altayaz Production ve Kum Film imzalı film, girişimcilik kursunu yeni bitirmiş ‘Bahar’ın hikayesini anlatıyor. Bahar, kendi atölyesini açma hayalleriyle yaşarken yolu evli ve çocuklu Kadir’le kesişiyor.

Senaryosunu Mert Selek ve Meryem Beyza Er’in birlikte kaleme aldığı “Zevcat” Amerika ve Türkiye’de vizyona girecek.