Yakışıklı aktör Henry Cavill baba oluyor

Hollywood'un ünlü isimlerinden Henry Cavill, müjdeyi verdi. 40 yaşındaki yıldız, baba olacağını açıkladı.

Yakışıklı aktör Henry Cavill baba oluyor

Superman, Enola Holmes, Man from U.N.C.L.E. gibi yapımlarla beğeni toplayan başarılı oyuncu Henty Cavill, bu defa özel hayatındaki gelişmelerle dikkat çekiyor.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Henry Cavill, kız arkadaşı Natalie Viscuso ile ilk çocuklarını beklediklerini açıkladı.

Ruy Ritchie'nin yönetmenliğini yaptığı, The Ministry of Ungentlemanly Warfare adlı filmde başrolde yer alan Cavill, katıldığı galada haberi doğruladı: "Bu konuda çok heyecanlıyım. Natalie ve ben çok ama çok heyecanlıyız."

Cavill ve 34 yaşındaki kız arkadaşı neredeyse üç yıldır birlikteler, hatta Justice League yıldızı, 2021'de satranç oynadıkları bir fotoğrafla ilişkilerini Instagram'da resmen duyurmuştu.


Yakışıklı aktör Henry Cavill baba oluyor

 

Oyuncu daha önce 2017'de babalık hakkında şöyle demişti: "Eğer bir gün çocuklarım olursa, onların peşinden koşan baba olmak istiyorum. Zinde ve sağlıklı bir baba olmak istiyorum, 'Tamam, biraz nefes alacağım' gibi aksaklıklar yaşamak istemiyorum."

Natalie, Vertigo Entertainment'ın eski TV Başkan Yardımcısı ancak MTV'nin hit dizisi My Super Sweet 16'da da kamera karşısında kısa bir deneyimi olmuştu. Daha önce Legendary Entertainment'ta televizyon ve dijital stüdyolardan sorumlu başkan yardımcısıydı.

Çift, 2022'de Enola Holmes 2'nin galasında kırmızı halıda ilk kez basının karşısına çıktı.

Yakışıklı aktör Henry Cavill baba oluyor - Resim : 2


Legendary Entertainment, Cavill'in Man of Steel (2013) ve Enola Holmes (2020) filmlerinin arkasındaki yapım şirketlerinden biri.