Yalı Çapkını dizisinde 'Seyran' karakterinin sözleri olay oldu

Star TV’nin Cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi "Yalı Çapkını"na bu hafta 'Seyran'ın kadınlarla ilgili manifestosu damga vurdu.

Yalı Çapkını dizisinde 'Seyran' karakterinin sözleri olay oldu

“Yalı Çapkını” dizisi bu hafta yine bir dizi olaya sahne oldu. İlgiyle izlenen dizinin 51. bölümünün en çarpıcı sahnesi ise Afra Saraçoğlu’nun canlandırdığı Seyran’ın verdiği röportaj sırasında yaptığı konuşmaydı. Seyran sunucunun sorduğu “Bizi izleyenlere, özellikle genç kızlarımıza ne söylemek istersiniz?” soruya çok etkili bir yanıt verdi.


Yalı Çapkını dizisinde 'Seyran' karakterinin sözleri olay oldu


Genç kadının sözleri başta eşi Ferit (Mert Ramazan Demir) olmak üzere ailesinin tüm fertlerine anlamlı bir mesaj oldu.

İşte sosyal medyayı sallayan o konuşma:

“İnanmasınlar peri masallarına… Hayat öyle bir şey değil. Çünkü sevgilerinin bedeli özgürlükleri olmasın. Hangi eşikten geçerlerse geçsinler; sakın onurlarını, gururlarını, karakterlerini kapının dışında bırakmasınlar. Es seçerken ne kadar yakışıklı veya ne kadar zengin olduğuna değil, ne kadar iyi bir insan olduğuna bakarak karar versinler… Anlaşabilecekler mi, mutlu olabilecekler mi ona baksınlar. Şiddetin her türlüsüyle mücadele etmeye çalışsınlar… Çünkü bir kadın olarak sizin çıkaramadığınız sesiniz çocuklarınıza suskunluk olarak miras kalıyor. Bugün size kalkan eli tutmaz da razı gelirsiniz yarın o tokat korumasız bir çocuğun suratında patlıyor. Çünkü sevgi gibi nefret de insandan insana, kuşaktan kuşağa aktarılıyor, çoğalarak yayılıyor…”