Yenenler çiftiyle ilgili şoke eden Adnan Oktar ayrıntısı

Eser Yenenler ile mutlu bir evliliği olan Berfu Yenenler, 2015 senesinde Adnan Oktar örgütünün bir alışveriş merkezinde kendisine de yanaştığını paylaştı.

Yenenler çiftiyle ilgili şoke eden Adnan Oktar ayrıntısı

140journos’un yayınladığı ‘Kedicik’ belgesi, tutuklanan ve binlerce yıl ceza alan Adnan Oktar’ın örgütünü yeniden gündeme getirdi. Belgeselde, örgütün özellikle lüks alışveriş merkezlerinde insanlara yanaştığı ve turnike sistemi ile Adnan Oktar’ın ağına insanları düşürdüğü anlatılmıştı.


Yenenler çiftiyle ilgili şoke eden Adnan Oktar ayrıntısı


Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan sosyal medya fenomeni Berfu Yenenler, örgüt ile yaşadıklarını anlattı.



Yenenler çiftiyle ilgili şoke eden Adnan Oktar ayrıntısı - Resim : 2


Belgeseli izlerken paylaştığı hikayelerle yaşadıklarını anlatan Yenenler, güzellik yarışmasından yaklaşık 2 ay sonra Akasya AVM’de gezdiği sırada yanına aşırı iyi giyimli birinin geldiğini söyleyerek, aynı belgeselde anlatıldığı gibi 'Manken veya oyuncu musunuz?' sorusuyla karşı karşıya kaldığını ifade etti.

DAHA KÜÇÜK OLSAYDI KURBAN OLABİLİRDİ

Onedio’daki habere göre Berfu Yenenler’e AVM’de yaklaşan Adnan Oktar örgütünün elamanı, bir takı markasıyla iş birliği içinde olduklarını ve yakında Dubai’de çekime gideceklerini söylemiş. Yenenler, Kedicik belgeselinde bahsedilen iş kartının kendisine de verildiğini ve o kartın hala durduğunu da dile getirdi.


Yenenler çiftiyle ilgili şoke eden Adnan Oktar ayrıntısı - Resim : 3


Berfu Yenenler, örgütün ağına düşmemesinin ise şans eseri olduğunu ve olay anında 19 yaşında değil de daha küçük olsaydı kendisini de kandırabileceklerini sözlerine ekledi.