Zac Efron son görüntüsüyle şaşkınlık yaşattı!

Geçtiğimiz yıl yüzünde deformasyonlar ve şişkinliklerle görülen ve 'kötü estetik ameliyatlara' maruz kaldığı düşünülen ünlü oyuncu Zac Efron, yaptığı açıklamayla geçirdiği kaza sonucu yüzünün değiştiğini söylemişti.

Zac Efron son görüntüsüyle şaşkınlık yaşattı!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 36 yaşındaki oyuncu evinde geçirdiği kötü bir kazanın yüzündeki büyük dönüşümün meydana gelmesine neden olduğunu ve herhangi bir estetik ameliyat geçirmediğini iddia etmişti.

Efron’un eski hali…

Yeni filminin tanıtımlarında yine oldukça farklı görünen Efron, 1960’larda şöhrete kavuşan profesyonel güreşçi efsanevi Fritz Von Erich, diğer adıyla Jack Adkisson’u canlandırıyor.

Von Erich güreş ailesinin bir üyesini canlandırmak ve role uygun hale gelmek için büyük çaba harcadığını belirten aktör, Men’s Health’e “Vegan olmayı bıraktıktan hemen sonra aralıklı oruca başladım. Vücudum sebzeleri doğru şekilde sindirmiyordu. Bu yüzden bunu bırakmaya ve yeni bir şey denemeye karar verdim. Aralıklı oruç bu konuda gerçekten yardımcı oldu.” şeklinde konuştu.


Zac Efron son görüntüsüyle şaşkınlık yaşattı!


HAYRANLARI BİRBİRİNE GİRDİ

Ancak asıl dikkat çeken ve konuşulan şey ünlü oyuncunun şekle giren göğüs kasları değildi. Hayranları, Efron’un yüzünü görüp yaşadığı değişimi görerek şok geçirdi.

Sosyal medyada estetik ameliyatları abarttığını söyleyenlerin yanı sıra kaza sonucu böyle olduğunu söyleyenler birbirine girdi.


Zac Efron son görüntüsüyle şaşkınlık yaşattı! - Resim : 2


Kimileri kaza haberine inanmadı ve ünlü oyuncunun başarısız estetik ameliyatların izini örtmeye çalıştığını savundu.


Zac Efron son görüntüsüyle şaşkınlık yaşattı! - Resim : 3


Başrollerini Zac Efron, Jeremy Allen White ve Harris Dickinson’ın paylaştığı “The Iron Claw” 22 Aralık’ta tüm sinemalarda gösterime giriyor.