Zeynep Bastık ticarete atılmaya karar verdi

Güzel şarkıcı Urla’daki evinin bahçesinde lavanta yetiştirmek için kolları sıvadı. Bastık'ın bu yeni hobisi konusunda oldukça heyecanlı olduğu öğrenildi.

Zeynep Bastık ticarete atılmaya karar verdi

Takvim Gazetesi'nin haberine göre son zamanlarda özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık kazancıyla da çok konuşuluyor.


Zeynep Bastık ticarete atılmaya karar verdi


Konserlerinden 500 bin TL aldığı söylenen Bastık geçtiğimiz aylarda doğa ile iç içe yaşayabilmek için Urla'dan ev almıştı.


Zeynep Bastık ticarete atılmaya karar verdi - Resim : 2

Bastık'ın Urla'daki çiftlik evinin 40 milyon TL civarında olduğu iddia edilmiş ve devasa arazisi olduğu konuşulmuştu. Bastık Urla'ya taşınmasıyla ilgili, "Orada tatlı, mütevazi, minimal bir hayat yaşıyorum" şeklinde konuşmuştu.


Zeynep Bastık ticarete atılmaya karar verdi - Resim : 3

LAVANTAYA MERAK SARDI

Yazı konserlerle ve reklam iş birlikleriyle geçiren Zeynep Bastık yoğun çalışma döneminin ardından şimdi de kendisine ve çok sevdiği Urla'daki çiftlik evine vakit ayıracak.


Zeynep Bastık ticarete atılmaya karar verdi - Resim : 4

Güzel şarkıcı lavantaya merak sardı. Arazisinde lavanta yetiştirip ticaretini yapmak için kollarını sıvayan Bastık, bu yeni hobisi konusunda oldukça heyecanlı olduğu öğrenildi.



Zeynep Bastık ticarete atılmaya karar verdi - Resim : 5


Urla'da kendini bambaşa bir dünya yaratan Zeynep Bastık, kış aylarının büyük bir kısmını yaptırdığı lüks evinde geçiriyor.