Zeynep Tunuslu'dan Sezen Aksu sorusuna olay yanıt

Modacı Zeynep Tunuslu'nun Sezen Aksu ile ilgili açıklaması 'Soğuk savaş sürüyor' dedirtti...

Zeynep Tunuslu'dan Sezen Aksu sorusuna olay yanıt

Ünlü müzik yapımcısı Uzay Heparı, 20 Mayıs 1994 tarihinde, Demet Sağıroğlu'nun ilk albümü üzerinde çalışmaktayken, kısa süre önce aldığı motosikleti ile Etiler Koç köprüsü üzerinde Küfe Bar'daki programına gitmekte olan Demet Akbağ'ın park halindeki arabasına çarptı ve boynu kırıldı.


Zeynep Tunuslu'dan Sezen Aksu sorusuna olay yanıt


International Hospital'de 11 gün süren bitkisel hayatın ardından, 31 Mayıs 1994 tarihinde saat 10.50'de hayatını kaybetti. 1 Haziran'da Teşvikiye Camii'nden kaldırılan naaşı, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.


Zeynep Tunuslu'dan Sezen Aksu sorusuna olay yanıt - Resim : 2


DEMET AKBAĞ KAZA ANINI BÖYLE ANLATMIŞTI


Demet Akbağ, Uzay Heparı'nın geçirdiği trafik kazasının ardından o geceyi şu sözlerle anlattı, "Saat 11 buçuk sularıydı. Müthiş bir ses geldi arabadan. İlk defa başıma bir şey geldi ne olduğunu anlayamamıştım. Birden bire durdu araba. Benim durmamla arkadan gelip çarpması bir oldu. Daha sonra arabamdan indim. Bir çocuk yatıyordu yerde, tanıyamadım. O sırada bir taksi geldi. Onu arabaya aldığımızda Uzay olduğunu farkettim. Hastaneye gidene kadar nefes alıyordu" dedi.


Zeynep Tunuslu'dan Sezen Aksu sorusuna olay yanıt - Resim : 3


Geçtiğimiz yıllardaki bir röportajında 1994'te trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Uzay Heparı'yla evlendikten sonra Sezen Aksu'nun kendisini kıskandığını söyleyen ünlü modacı Zeynep Tunuslu, geçtiğimiz gün Nişantaşı'ndaydı.


Zeynep Tunuslu'dan Sezen Aksu sorusuna olay yanıt - Resim : 4

Takvim Gazetesi'nin haberine göre oğlu Kanat'ın babasının izinden gidip müzikle uğraşmaya başladığını söyleyen Zeynep Tunuslu, merhum eşi Uzay Heparı'dan kalan tüm hakların Kanat'ta olduğunu söyledi.


Zeynep Tunuslu'dan Sezen Aksu sorusuna olay yanıt - Resim : 5


"MERHABA DERİM"

Ünlü modacı, "Sezen Hanım, Kanat'a destek oluyor mu?" sorusu karşısında ise şöyle dedi: "Uzay, Sezen Aksu için büyük şanstı. Oğlum kendisiyle ara ara konuşuyor ama ben görsem belki sadece 'merhaba' derim. Benim için Türk Pop Müziği'nin en büyük yıldızı Ajda Pekkan. Sezen Aksu değil Ajda şarkıları dinliyorum."


Zeynep Tunuslu'dan Sezen Aksu sorusuna olay yanıt - Resim : 6

Tunuslu'nun bu açıklaması 'Soğuk savaş sürüyor' dedirtti...


Zeynep Tunuslu'dan Sezen Aksu sorusuna olay yanıt - Resim : 7

Zeynep Tunuslu'dan Sezen Aksu sorusuna olay yanıt - Resim : 8