'Aile' dizisi ekranın yeni fenomeni oldu!

Yayınlandığı günden bu yana çok konuşulan ve salı akşamları zirveye adını yazdıran ‘Aile’, dün akşam ekrana gelen üçüncü bölümüyle ABC1 20+ ve AB kategorilerinde birinciliğin sahibi oldu.

'Aile' dizisi ekranın yeni fenomeni oldu!

AB’de 8.18 izlenme oranı (rating) 20.70 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 7.96 izlenme oranı (rating) 18.80 izlenme payı (share) elde ederek birinci oldu. Total’de ise 5.13 izlenme oranı (rating) 12.61 izlenme payı (share) elde etti.


 'Aile' dizisi ekranın yeni fenomeni oldu!


Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana damgasını vuran ‘Aile’, üçüncü bölümüyle de sosyal medyayı kasıp kavurdu. Dün gece trend listesinden düşmeyen dizi #Aile etiketi ile Twitter Türkiye’de yaklaşık 4 saat TT listesinde yer aldı.



'Aile' dizisi ekranın yeni fenomeni oldu! - Resim : 2


Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ile karakterlerinin isimleri de uzun saatler trend listelerinden inmedi. Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.


'Aile' dizisi ekranın yeni fenomeni oldu! - Resim : 3