Aleyna Tilki: "Hayatımda İnsan Biri Yok!"

Son dönemin en çok konuşulan ismi Aleyna Tilki önceki akşam Sevgililer Gününe özel Kıbrıs'ta tüm sevenler için romantik şarkılar seslendirdi.

Aleyna Tilki: "Hayatımda İnsan Biri Yok!"

Söylediği ‘Real Love’ şarkısıyla 36 ülkenin müzik listelerinde üst sıradan girerek adını dünyada da duyurmaya başlayan Aleyna Tilki, sürprizlerine devam ediyor. 

Aleyna Tilki, Mart ayında İsveçli grup Jubel ile çıkaracağı yeni şarkısının klip ve fotoğraf çekimlerini geçtiğimiz hafta İstanbul'da tamamladı. 

Aleyna Tilki, Kıbrıs konserinin ardından ilk önce Londra’ya ardından da Amerika’ya şarkısının tanıtımı için gidiyor. Mart ayının ikinci haftası arka arkaya vereceği konserler için Türkiye‘ye dönecek.

 

Aleyna Tilki: "Hayatımda İnsan Biri Yok!"

Adı son dönemde birçok isim ile aşk dedikodularına karışan Tilki, 14 Şubat Sevgililer günü sorusuna, “Hayatımda biri derken insan biri yok. Ama ben hep aşığım. Gerçekten aşk kadınıyım. Doğayla aşk yaşıyorum. Beni yaratanla aşk yaşıyorum. Şarkılarınla aşk yaşıyorum. Yeni şarkılarımla aşk yaşıyorum iş arkadaşlarımla aşk yaşıyorum. Özellikle doğa ve hayvanlarla aşk yaşıyorum. Ama insan olarak hani böyle milletin düşündüğü aşk tarzında bir ilişkim şu anda yok şu an yok. Doğanın bir parçası olan ve içimdeki sanatın bir parçası ilham olan bir insan eğer bir gün karşıma çıkarsa ya da hani benim vaktim olursa ona da aşık olurum” dedi.