Aleyna Tilki'nin takıntılı hayran davasında Havva Öztel dinlendi

Saplantılı hayran davasında Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel dinlendi.

Aleyna Tilki'nin takıntılı hayran davasında Havva Öztel dinlendi

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin ailesiyle yaşadığı siteye izinsiz girdiği iddiasıyla Muhammed Erkam A.’nın yargılandığı davada Tilki'nin annesi Havva Öztel ifadesinde, "Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıttı. Olay günü siteye girmeye çalışmış ama güvenlikler almayınca bu defa duvarı ve tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş. Bu tarihten önce eve bir kaç defa çiçek göndermişti" dedi.

Anadolu 58. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Muhammed Erkam A. ve şikayetçi Aleyna Tilki katılmadı.

Duruşmada şikayetçi avukatı hazır bulundu. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel de duruşmaya katıldı. 

"KENDİSİNİ SAĞLIK GÖREVLİSİ OLARAK TANITTI"


Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel ifadesinde sanığın daha önce de eve girme girişimleri olduğunu söyleyerek, "Sanığı fiilen tanımıyorum. Evde küçük kızım Ayça vardı. Ben Aleyna ile konserdeydim. Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıttı. Olay günü siteye girmeye çalışmış ama güvenlikler almayınca bu defa duvarı ve tel örgüyü aşarak sitenin içine girmiş. Bu tarihten önce eve bir kaç defa çiçek göndermişti. Bildiğim kadarıyla sanığın sosyal medya tarafından Aleyna’ya sürekli ulaşmaya çatıştığı durumlar da olmuştu. Sanıktan şikayetçiyim" dedi.

 
ALEYNA’NIN AVUKATI UZAKLAŞTIRMA KARARI TALEP ETTİ


Aleyna Tilki’nin avukatı, "Sanığın sosyal medyadan gönderdiği mesaj ve arkadaşlık isteklerinin ekran görüntülerini de sunacağız. Yüksek güvenlikli siteye telleri aşarak girmesi nedeniyle kişi hakkında uzaklaştırma kararı talep ediyoruz. Müvekkil Aleyna yoğunluğundan dolayı duruşmaya katılamadı. Sanıktan şikayetçiyiz" şeklinde konuştu. 


DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme, Adli Tıp Kurumu’ndan talep edilen raporun gelmediğini ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.  

DHA (Demirören Haber Ajansı)