Ali Sabancı ameliyata alındı! Sağlık durumu nasıl?

Yunanistan’da tatil yaptıkları sırada zodyak botlarının kayalıklara çarpması sonucu eşi Vuslat Doğan Sabancı ile birlikte yaralanan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın, Amerikan Hastanesi’nde yeniden bir operasyon geçirdiği öğrenildi.

Ali Sabancı ameliyata alındı! Sağlık durumu nasıl?

Patronlar Dünyası'nın haberine göre Yunanistan’da tatil yaptıkları sırada zodyak botlarının kayalıklara çarpması sonucu eşi Vuslat Doğan Sabancı ile birlikte yaralanan Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın, Amerikan Hastanesi’nde yeniden bir operasyon geçirdiği öğrenildi.

Sabancı’nın operasyonunun başarılı geçtiği ve önümüzdeki günlerde taburcu edileceği belirtildi. 

AMBULANS UÇAKLA GETİRİLMİŞLERDİ

Yunanistan’da tatil yapan Ali ve Vuslat Doğan Sabancı, Zodyak botlarıyla kayalıklara çarpmıştı. Kazada, Sabancı çifti yaralanırken hemen ambülans uçakla İstanbul’a sevk edilmişlerdi. Amerikan Hastanesi’nde tedavi altına alınan Sabancı çifti geçtiğimiz günlerde taburcu edilmişti. 

YOĞUN BAKIMDA UYUTULARAK TEDAVİ EDİLMİŞTİ

Kazada, Ali Sabancı ağır yaralanırken, bağırsaklarının ve pankreasının bir kısmı alınmış bir süre yoğun bakımda uyutularak tedavisi sürdürülmüştü. Kazadan hemen sonra dalağı alınan, dalak aort damarı yırtılan ve tamir edilen Ali Sabancı, evinde bir süre dinlendikten sonra bugün yeniden bir operasyon geçirdi.

Başarılı geçen operasyonun ardından Sabancı’nın tedavisi sürüyor. 

Kazada yaralanan Vuslat Doğan Sabancı da, ard ard operasyonlar geçirmişti. Damak, diş ve çene kısmında ağır hasarlan oluşan Sabancı’nın da tedavisinin uzun süreceği öğrenildi.