Alina Boz - Mithat Can Özer aşkında flaş gelişme! Evlilik haberi bekleniyordu

Yaklaşık dört yıldır süren beraberliklerini gözlerden uzak tutan Alina Boz ile Mithat Can Özer çiftinden gelen son haber şaşırttı.

Alina Boz - Mithat Can Özer aşkında flaş gelişme! Evlilik haberi bekleniyordu

24 yaşındaki oyuncu Alina Boz ile 40 yaşındaki müzisyen Mithat Can Özer, erken bayram tatiline çıktı...

Genç oyuncu Alina Boz ile Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'in rotası Portekiz oldu.


Alina Boz - Mithat Can Özer aşkında flaş gelişme! Evlilik haberi bekleniyordu


Geçtiğimiz yıl Portekiz'den 800 bin Euro'ya ev aldığı söylenen Mithat Can Özer'in bu yatırımı sayesinde 'Golden Visa' başvurusunda bulunduğu da iddia edilmişti.



Alina Boz - Mithat Can Özer aşkında flaş gelişme! Evlilik haberi bekleniyordu - Resim : 2


Takvim Gazetesi'nin haberine göre geçen yıl Türk Lirası olarak cebinden 12.5 milyon TL çıkan ünlü müzisyen, Portekiz vatandaşlığı almak için başvuruda bulunduysa yılın 7 günü bu ülkede bulunmak zorunda.

HEDEF 2027!

Bu nedenle her fırsatta Lizbon'a gittiği söylenen Mithat Can Özer ve Alina Boz çifti cephesiyle ilgili bir dedikodu daha magazin kulislerindeki yerini aldı.



Alina Boz - Mithat Can Özer aşkında flaş gelişme! Evlilik haberi bekleniyordu - Resim : 3


Bugüne dek sürekli "Evlilik için erken" diyen güzel oyuncu, kendisinden büyük müzisyen sevgilisi Portekiz vatandaşlığı aldığı zaman yani 2027 yılında nikah masasına oturmaya sıcak bakıyor.



Alina Boz - Mithat Can Özer aşkında flaş gelişme! Evlilik haberi bekleniyordu - Resim : 4

PORTEKİZ'İN ŞARTLARI

Portekiz'de devlet yetkililerinin değişiklikler yapmayı planladığı Golden Visa (oturum – Altın Vize) programı, Türkler'e en az 280 bin Euro değerinde gayrimenkul satın alarak Portekiz'de oturum izni ve Portekiz vatandaşlığı elde etme imkanı veriyor. Bu haktan vizeyi alan kişinin ailesi de faydalanıyor.