Alişan yeğenlerine 30 milyon liralık ev mi hediye etti?

Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı Covid nedeniyle kaybetmişti. Yaşadığı büyük acının ardından kardeşinin eşine ve çocuklarıyla yakından ilgilenen ünlü ismin, yeğenlerine ve yengesine büyük bir jest yaparak 30 milyon liraya Ulus'tan ev aldığı iddia edildi.

Alişan yeğenlerine 30 milyon liralık ev mi hediye etti?

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına telefonla bağlanan Alişan, Ulus’tan yeğenlerine değeri 30 milyon TL olduğu tahmin edilen bir daire aldığı iddialarını yalanladı.


Alişan yeğenlerine 30 milyon liralık ev mi hediye etti?



Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt'a konuşan Alişan, çıkan haberle ilgili "Benim ağzımdan çıkmayan; doğru olmayan; yalan yanlış milyon tane haber çıkıyor. Artık yalanlamaktan bıktım. Bu nereden çıktı durup dururken bilmiyorum! Benim kardeşimin eşi hala aynı evde, sanki kardeşim yaşıyormuş gibi hayatlarına çocuklarıyla beraber devam ediyor. Evin e'si bile konuşulmadı. Benim kendimin 30 milyonluk bir evim yok. Kasten yapılan haberler... 2 milyonluk araba aldığım haberi de yalan. Böyle şeylerin çıkması çok çirkin. Yakın çevrem gerçeği bildiği için zaten bu haberlere inanmaz. Fiyat ve adres verip böyle bir haber yapılması çok ayıp. Göstersinler bakalım neredeymiş o daire..." yanıtını verdi.