Almeda Abazi sakinleştiricilerle ayakta kalabiliyor

Deprem felaketi sonrası psikolojisi bozulan Almeda Abazi, 6 Şubat’tan beri ilk kez önceki akşam eşi Tolgahan Sayışman’la dışarıya çıktı.

Almeda Abazi sakinleştiricilerle ayakta kalabiliyor

Asrın felaketi sonrasında ellerini taşın altına koyan ünlü çiftlerin başında gelen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, önceki gün Etiler'de görüntülendi.


Almeda Abazi sakinleştiricilerle ayakta kalabiliyor


Acının yaşandığı 6 Şubat'tan bu yana ilk kez gazeteciler tarafından görüntülenen iki çocuk annesi Abazi, açıklamalarıyla "Ana yüreği" dedirtti...

"Hepimiz kötü şeyler atlattık, hatta atlatmadık. Elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz Tolga ile" diyen Almeda Abazi, hislerini şöyle anlattı: "Ben ilk defa bugün çıktım dışarı, biraz ısrar ettiler kayınvalidem geldiği için. Sakinleştirici alıp çıktım. Bir de anne olduğum için ilk düşündüğüm şey oradaki çocuklar oldu. Şimdi de çocuklarımın yanından bir an ayrılmıyorum."

BÖLGEYE GİDİYOR

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre kızı ve oğlu için şimdiden depreme dayanıklı okullar araştırdığını söyleyen Abazi, sürekli de eşini arayıp "Hadi gel eve" dediğini itiraf etti.



Almeda Abazi sakinleştiricilerle ayakta kalabiliyor - Resim : 2


Bölgeye yaptığı yardımlarla alkış alan Tolgahan Sayışman ise önümüzdeki hafta bölgeye gidip çadırlarda depremzedelerle beraber iftarlar yapacağını söyledi.