"Alp Navruz ve İlayda Alişan büyük aşk yaşıyor" iddiası!

Yakışıklı aktör Alp Navruz'un geçtiğimiz haftalarda bir derginin Etiler'de gerçekleşen partisinde meslektaşı İlayda Alişan ile yakınlaştığı iddia edilmişti.

"Alp Navruz ve İlayda Alişan büyük aşk yaşıyor" iddiası!

Alp Navruz, önceki akşam Armutlu'daki bir mekanda yeni yaşını kutladı.


"Alp Navruz ve İlayda Alişan büyük aşk yaşıyor" iddiası!


TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre
33. yaş gününü dostlarının kendisine yaptığı sürpriz parti ile kutlayan Alp Navruz, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir partide İlayda Alişan ile yakınlaştığına dair iddialara ise “Çıkan haberlerin hepsi yanlış onu söyleyebilirim ama bunların yazılması doğal da geliyor. Yalnız insanların bu tarz haberleri daha çok çıkıyor ama bahsedilen isimler ve benim takip edebildiğim kadarıyla olanlar hepsi yakın arkadaşım…


"Alp Navruz ve İlayda Alişan büyük aşk yaşıyor" iddiası! - Resim : 2

Şu an net bir birinci ağızdan söyleyeyim; hayatımda kimse yok… Aklımda ve kalbimde kimse yok. Uzun zamandır hayatımda kimse yok zaten… Açıkçası işim varken de o taraflarda olmak istemiyorum. Yalnızlık iyi gidiyor… Yalnızlıkla tek başınalığı ayırdım. tek başına alıp çok iyi geldi. Tamamen işime ve kendimi ayırıyorum zamanımı…” 
dedi.


 



GÜZEL OYUNCULARDAN NET AÇIKLAMA

Birer hafta arayla Alp Navruz’la adları aşk dedikodularına karışan Hazal Subaşı ile İlayda Alişan yakışıklı aktörün yaş günü kutlamasına katıldı.


"Alp Navruz ve İlayda Alişan büyük aşk yaşıyor" iddiası! - Resim : 3


Subaşı ve Alişan “Biz gördüğünüz gibi hepimiz çok iyi arkadaşız. Alp’in doğum gününe geldik” diyerek haberleri net bir dille yalanladı.


"Alp Navruz ve İlayda Alişan büyük aşk yaşıyor" iddiası! - Resim : 4