Annesinin kocasıyla evlenen sosyetik kim?

1992 yılında annesinin kocasına göz koyup evlenen; iki de çocuk yapan sosyetiğin hikayesini usta gazeteci Müge Dağıstanlı, canlı yayında anlattı.

Annesinin kocasıyla evlenen sosyetik kim?

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programında Müge Dağıstanlı; şaşırtan olayın detaylarını anlattı:

"Yıl 1992… Meşhur sosyete dergisi ‘Klips’, ortalığı kasıp kavuracak bir habere imza attı. Cemiyeti sarsan olay şöyleydi:

Sosyetenin en havalı kadınlarından N.A. yine cemiyetin yakışıklı iş insanı B.A. ile aşk yaşamaya başladı. Hanımefendinin vefat eden ilk eşinden bir de kızı vardı. Derken evlenmeye karar verdiler.

Yakışıklı beyefendi nikahtan sonra eşinin Anadolu yakasındaki deniz manzaralı evine yerleşti. Eşinin 20 yaşlarındaki kızıyla da çok iyi anlaştı. N.A. sosyeteye 'Eşim ve kızımın baba-kız gibi olması beni çok mutlu ediyor' deyip duruyor, böyle de röportajlar veriyordu.

Ancak evliliklerinden kısa bir süre sonra tuhaf bir dedikodu her yeri sardı! Dedikodu şuydu: 'N.A. kocası ve kızı arasındaki yakınlaşmayı nasıl fark edecek acaba? Biri ona acı gerçeği söylemeli.'

Tabii ki kimse böylesine bir felaketi N.A.’ya söylemeye cesaret edemedi! Ama dünya küçük! Biri hakkınızda bir şeyler konuşuyorsa, mutlaka kulağınıza geliyor işte! N.A. bu korkunç söylentiyi duydu. Tepkisi şu oldu: 'İğrenç, mutluluğumuz kıskanılıyor…' Birkaç arkadaşını bu yüzden defterden sildi. Peki içine hiç mi kurt düşmedi dersiniz? Düşmedi! Çünkü yakıştıramadı. Öyle ki eşi ve kızını baş başa bırakıp arkadaşlarıyla tatile bile gitti. Dönüşte onu korkunç bir final bekliyordu.


 

Eşine ve kızına sürpriz yapmak için tatilden erken dönen N.A. evdeki samimiyeti gördü. Öyle bir şok geçirdi ki yaşadığı travma yüzünden yataklara bile düştüğü söylendi. Tabii ki boşandılar. Eski eşi ve kızı evlendi. Bir şok daha yaşayan N.A’nın yaşadığı bu dram, böylesi bir skandal dönemin Klips Dergisi’nde yer aldı.

Evlenen çifti, sadece N.A. değil sosyete de afaroz etti. İstanbul’dan kaçarcasına gittiler. Ege’de bir sahil kasabasına yerleştiler. İki çocukları oldu. Aradan yıllar geçti. Çifte ihanete uğrayan N.A. büyüyen torunlarını görmek istedi. Zorla da olsa barıştılar. Sonrası mı? Kendisine bu acıyı yaşatanlar da boşandı. Ama 32 yıllık hikaye hiç unutulmadı."