Apartmanda flamenko kavgası çıktı! Komşulara şiddet davası

Flamenko dansçısı ve müzisyen Elif Akbaydoğan, işyerinin bulunduğu apartmanda oturan Değer B. ve Selçuk B. tarafından tehdit edildiğini, ağır hakaret ve iftiralara maruz kaldığını iddia ederek korunma talebinde bulundu.

Apartmanda flamenko kavgası çıktı! Komşulara şiddet davası

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre İstanbul Kadıköy'de 'Lado' adlı mekan işleten ünlü flamenko eğitmeni ve müzisyen Elif Akbaydoğan, dükkanının bulunduğu apartmanda yaşayan Değer B. ve Selçuk B.'den şikayetçi oldu.

Apartmanda flamenko kavgası çıktı! Komşulara şiddet davası


Aile Mahkemesi'ne başvuran genç kadın, komşularının cinsiyetçi hakaretlerine ve tehditlerine maruz kaldığını iddia etti.

'BENDEN 6 AY UZAK DURSUNLAR'

İkilinin asılsız iftiralar yüzünden psikolojik destek almak zorunda kaldığını belirten Akbaydoğan'ın dilekçesinde "Şiddet ve psikolojik baskı halen devam etmekte. Değer B. ile Selçuk B.'nin şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasını, konutuma veya işyerime yaklaşmamasını, eşyalarıma zarar vermemesini ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemelerini istiyorum" ifadeleri yer aldı.