Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ çifti boşanıyor! Olay detaylar

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ çiftinin 27 yıllık evliliğini bitirmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Arzum Onan’ın psikolojik şiddet gerekçesiyle açtığı boşanma davası, mayıs sonunda Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülecek.

Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ çifti boşanıyor! Olay detaylar

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ çiftinin evliliği resmen bitiyor!

Geçtiğimiz günlerde ilk kez Sabah Gazetesi'nin gündeme getirdiği boşanma haberinin ardından Onan yaptığı açıklamada "Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde, üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü" demişti.

Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ çifti boşanıyor! Olay detaylar

Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre Onan'ın bu mesajı atmadan günler önce yani 28 Şubat tarihinde mahkemeye başvurarak eşine boşanma davası açtığı ortaya çıktı. Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülecek davanın psikolojik şiddet gerekçesiyle açıldığı öğrenildi.


Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ çifti boşanıyor! Olay detaylar - Resim : 2


Arzum Onan'ın yaptığı açıklamanın ardından Mehmet Aslantuğ da şu mesajı paylaşmıştı: "Erkeksiniz ya da kadın; elinizi tutan da kadın ya da erkek, hiç fark etmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılar ya da değer aşındırır! Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım!"


Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ çifti boşanıyor! Olay detaylar - Resim : 3