AVRUPA Y.HOLDİNG'İN PATRONU RAMAZAN BURAK TELLİ'NİN YASAKLI MANGAL PARTİSİ!

Her yıl büyük coşkuyla karşılanan ve toplu etkinliklere sahne olan yılbaşı kutlamaları, Corona virüs salgını sebebiyle bu yıl İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile yasaklanmıştı.

AVRUPA Y.HOLDİNG'İN PATRONU RAMAZAN BURAK TELLİ'NİN YASAKLI MANGAL PARTİSİ!

Yılbaşında sokağa çıkma yasağı, 31 Aralık Perşembe günü saat 21.00'den 4 Ocak Pazartesi saat 05.00'e kadar kesintisiz uygulanacakken yasağa kulak asmayanlar ev partileri ve mangal partilerine devam ediyor.

Avrupa Yatırım Holding'in patronu Ramazan Burak Telli'nin, İçişleri Bakanlığı'nın yasak uyarılarına rağmen kalabalık arkadaş grubu ile mangal partisi düzenlemesi tepki çekti.

AVRUPA Y.HOLDİNG'İN PATRONU RAMAZAN BURAK TELLİ'NİN YASAKLI MANGAL PARTİSİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Yılbaşında parti yapan her yere güvenlik güçleri tarafından operasyon yapılacaktır" açıklaması sonrası yılbaşı ertesinde hükümete yakın olduğu bilinen Ramazan Burak Telli'nin uyarıları hiçe sayarak arkadaş gurubu ile mangal partisi yapması 'Yok artık!' dedirtti.

Maske ve mesafenin hiçe sayıldığı mangal partisine Telli'nin yakın arkadaşları katıldı.

Sosyal medya hesaplarından "Uzaklarda bir yerlerde" etiketiyle umursamaz bir şekilde mangal partisinin fotoğraflarını paylaşan Ramazan Burak Telli ve partiye katılanlar hakkında yasal sürecin başlaması bekleniyor.

SPK RAMAZAN BURAK TELLİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

AVRUPA Y.HOLDİNG'İN PATRONU RAMAZAN BURAK TELLİ'NİN YASAKLI MANGAL PARTİSİ! - Resim : 2

Geçtiğimiz yılarda; Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Avrupa Yatırım Holding (AVHOL) hakkında yürütülen incelemeler sonucunda Ramazan Burak Telli hakkında suç duyurusunda bulunma kararı almıştı.

SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, Avrupa Yatırım’ın finansal tablo ve raporlarının gerçeği yansıtmayan şekilde düzenlenmediğinin belirlenmesi üzerine, Ramazan Burak Telli hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Ramazan Burak Telli'nin adı borsa dünyasında bir çok manipülatif hakaretlerde geçmişti...

Öte yandan Ramazan Burak Telli, kendisi hakkında borsa haberi yapan internet sitesi sahiplerini 'Savcıların isimlerini kullanarak' tehdit etmesi ile de biliniyor.