Aydan Şener: "Evlilik insan doğasına aykırı"

"Kibarlık Budalası" ile tiyatroda, "Üç Kız Kardeş" ile ekranda yer alan Aydan Şener, NTV'nin "Empati" programına konuk oldu.

Aydan Şener: "Evlilik insan doğasına aykırı"

“Üç Kız Kardeş” ile ekranda, “Kibarlık Budalası” ile tiyatroda seyirci karşısına çıkan Aydan Şener, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sorularını yanıtladı.

Aydan Şener: "Evlilik insan doğasına aykırı"


1981 Türkiye Güzeli olan Aydan Şener, aldığı dereceyle ilgili “Çok küçüktüm, önemsediğim bir şey değil. Şimdikiler bu yarışmaları basamak olarak, oyunculuğa geçiş olarak kullanıyor. Çevremin ısrarıyla, macera için katıldığım bir şeydi” dedi. 


Aydan Şener: "Evlilik insan doğasına aykırı" - Resim : 2

Aydan Şener,  “İnsansak vefalı olmalıyız, vefalı biri olduğumu da söyleyebilirim ama bizim sektörde vefa yok. Vefasızlıkla karşılaştığımda intikam almıyorum ama, hem yaşadığımı unutmam hem de bir daha görüşmem. İsyan ettiğim, haksızlıklarla karşılaştığım, bunaldığım, dedikodular beni üzdü, keşke bu işi yapmasaydım, şöhretli olmasaydım, keşke sıradan insan olsaydım dediğim çok oldu. Artık kesinlikle öyle düşünmüyorum. Şimdi çok mutluyum. Şöhretimin ve insanların sevgisinin keyfini yaşıyorum” derken evlilik konusuna bakış açısını da anlattı. 


Aydan Şener: "Evlilik insan doğasına aykırı" - Resim : 3


Şener: “Çok erken evlendim. 19 yaşımda evliydim. Evlilik insan doğasına uygun bir kurum değil“ diye konuştu.