Aylin Coşkun: "Bitmeyen bir süreç benimki"

Bir süredir yaşamını gözlerden uzak sürdüren ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, konuk olduğu canlı yayında verdiği kilolarla dikkat çekti.

Aylin Coşkun: "Bitmeyen bir süreç benimki"

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan Aylin Coşkun, verdiği kilolarla dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı, özel hayatına ilişkin bilinmeyenleri de anlattı.

17-18 kilo verdiğinden bahseden Aylin Coşkun, şunları söyledi: "Ben çocuk tedavisi oluyordum zaten. Bebekten dolayı ben bir 90 kiloya çıktım zaten. O iğneler falan acayip bir şişkinlik yapıyor, kilo aldırıyor. Bitmeyen bir süreç benimki... Doktorum diyor ki 'Senin kadar böyle maraton koşan bir kadın görmedim'. Çünkü milletin 10 senede denediğini şeyi ben 4 yılda 50 kere denedim. Çok azimliyim. Halen devam ediyorum. Fakat bitkisele geçtiğim için kilo verebildim, diyet yaptım. Nasıl kilo almıyorum, bunu kendi YouTube kanalımda anlatacağım. Bu süreçte ben kocama hiç naz yapmadım. Hiç öyle tiplerden değişim kendi acımı kendim yaşıyorum.


Aylin Coşkun: "Bitmeyen bir süreç benimki"


Allah aşkına bir şey söyleyeyim mi doğal yolla olmuyorsa hiç denemeyin daha iyi, o kadar eziyet yani. bu psikolojiyi kaldırabilecek güçte ve karakterde olmak lazım. Çok zor bir süreç. Ama vücudum bana tamam diyene kadar tüp bebek denemeye devam edeceğim"



Aylin Coşkun: "Bitmeyen bir süreç benimki" - Resim : 2