Ayşegül Aldinç'ten şaşırtan itiraf: "O şarkı ilk bana geldi"

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Ayşegül Aldinç, pop müziğinin klasikleşmiş şarkısının ilk olarak kendisine geldiğini ama seslendirmediğini itiraf etti.

Ayşegül Aldinç'ten şaşırtan itiraf: "O şarkı ilk bana geldi"

Fox TV'de ekrana gelen "Kapımdaki Dedektif" programına evini açan Ayşegül Aldinç, İbrahim Selim ve Eda Ece ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Dijitalleşmeye ayak uydurduğunu ifade eden Aldinç, "Müzikteki son gelişmelere nasıl bakıyorsunuz?" sorusuna "Bakamıyorum. Şu an bakamıyorum. Dinleyici konumundaydım. Son zamanlarda dinlemeyici konumundayım. Başka bir yere gitti müzik. Bana gelen 'demode' sayılabilecek bestelerle ben bir yere varamamam. 90'lı yıllar tadında yeni bir şarkıya gerek yok" yanıtını verdi.

Sezen Aksu'nun 'Keskin Bıçak' şarkısınının ilk kendisine geldiğini Ayşegül Aldinç, "Öyle gelen şarkı çok ama en babası Keskin Bıçak... O şarkı daha sonra çok meşhur oldu ve beni kesti. Ama hiç geriye bakan biri değilim. Geriye bakmıyorum" ifadelerini kullanarak kahkaha attı.


Ayşegül Aldinç'ten şaşırtan itiraf: "O şarkı ilk bana geldi"


Pandemi dönemini oldukça izole geçirdiğini söyleyen Ayşegül Aldinç, "Ben hala maske takıyorum. Pandemiden sonra kabul ettiğim ilk misafir sizsiniz." diyerek 'Pis Yedili' dizisindeki rol arkadaşı Eda Ece'ye olan sevgisini dile getirdi.