Bahar Öztan'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu

Yeşilçam'ın 'Gamzeli güzeli' olarak tanınan ve uzun süredir kolon kanseriyle mücadele eden Bahar Öztan (61) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bahar Öztan'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu

Öztan, bugün ikindi vakti Üsküdar Şakirin Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.

Bahar Öztan'ın vefatının ardından ünlü isimler sosyal medyadan duygularını paylaştı.

FİLİZ AKIN

"Rahatsızlığımdan dolayı bir süre telefonuma bakmamıştım. Bu sabah açtığımda ilk Bahar'ı, o gamzeli güzelimizi kaybettiğimiz haberi çıktı karşıma ve üzülerek öğrendim ki kolon kanseri ameliyatı için sevgi yüklü dualar yolladığımız Bahar yok artık..."

HÜLYA KOÇYİĞİT

"Birbir gidiyor Yeşilçam emekçileri... Yazmak bile zor geliyor artık... Boğazımda bir düğüm... Uzun zamandır amansız hastalıkla mücadele eden Türk sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan'ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun."

NEBAHAT ÇEHRE

"Başımız sağ olsun."

SERPİL ÇAKMAKLI

"Sinemanın gamzeli güzeli canım Bahar hiç pes etmedin, azminle, dik duruşunla, pozitif enerjinle hayata sıkı sıkı sarıldın. Hastalığının her evresinde mücadeleni sürdürdün ama bu sonuncu denemende yaşama tutulamadın. Sinemanın emektarlarından o kadar büyük kayıplar verdik ki ne yazılır artık inanın zorlanıyorum. Başımız sağ olsun. Acılı ailesine, sevenlerine ilk önce de biricik oğluna Allah sabırlar versin. Mekanın cennet ruhun şad olsun. Seni tanımak çok güzeldi, çok güzel anılar biriktirdik..."

SEMİHA YANKI

"Huzurla uyu arkadaşım...  Seni çok özleyeceğim gamzelim benim"

AYŞEGÜL ALDİNÇ

"Eminim gamzeli güzel tanımından çok daha fazlasıydın. Savaşçı kadınlar hep daha fazlasıdır. Yaman bi mart, seni de aldı. Rahmetin bol olsun Bahar Öztan..."

MÜJGAN AĞRALI

"Başımız sağolsun. Canım arkadaşım Bahar Öztan seni çok özleyeceğiz."

SEVDA KARACA

"Canım Bahar'ım güzel arkadaşım gamzelim gitti. Çok çok üzgünüm kahroldum o kadar uzun zamandır mücadele ettin ki çok yoruldun. Allah'tan sana rahmet biricik oğlun Yiğit'e ve bütün seni sevenlere sabır diliyorum nurlarda uyu melekler yoldaşın olsun seni çok seviyorum"

YEŞİM SALKIM

"O kadar üzgünüm ki tarifi yok. Gerçek değildir demek istedim çok hem de. Canım gamzelim Bahar'ım melekler yoldaşın olsun."

NİRAN ÜNSAL

"Mekanın cennet olsun güzel kalplim. Güzel ablam... Rabbim cennetine nail eylesin seni. Severdin beni... Ben de seni... Çok üzüldüm. Önce evladına ve bütün sevenlerine sabırlar dilerim."

ÜLKÜ ÜST SARPKAN

"Üzgünüm... Bu bahar Bahar’ımızı kaybettik... Güle güle Bahar! Gittiğin yerde mutlu ol huzurla uyu"

GÜL SUNAL

"Ah güzel Bahar Öztan oldu mu bu şimdi? 'Doktor Civanım' ve 'Orta Direk Şaban' filmlerinde Kemal Sunal ile oynamıştı. Sonra arada telefonlaştık hep. Gülüşünü, sıcacık bakışını hiç unutamam sevgili Bahar... Çok üzgünüm, çok."

DENİZ SEKİ

"Gamzeli güzelimiz Bahar Öztan'ı kaybetmişiz, çok üzgünüm. Sevenlerinin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun."

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

"Hoşçakalın Bahar Hanım. Alkışlarla..."