Bahar Şahin bilinmeyen gerçeği açıkladı: "Ölüm korkusuyla yaşıyorum"

"Zalim İstanbul", "O Hayat Benim" ve "Gülümse Kaderine" gibi çok izlenen yapımlarda rol alarak adını duyuran oyuncu Bahar Şahin, bilinmeyen gerçeği ilk defa açıklayarak şoke etti.

Bahar Şahin bilinmeyen gerçeği açıkladı: "Ölüm korkusuyla yaşıyorum"

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre menajerlik ajansı 'Be Management', Arnavutköy'deki bir mekanda yılbaşı daveti verdi. 

Genç oyuncu Bahar Şahin'de geceye katılanlar arasındaydı.

Bahar Şahin bilinmeyen gerçeği açıkladı: "Ölüm korkusuyla yaşıyorum"

'Rosa' filminde oynayan Şahin yeni rolünü anlattı ve “Töre cinayeti anlatan bir hikayenin içindeyim. Töreye kurban giden bir kadını canlandırıyorum. Mesleğe 10 yıl öncesinden başladığımı varsayarsak herhalde en acı çektiğim iş… İçinde bulunmak acı çektiriyor bana… Tüm gerçekliği ile yansıtıyoruz olayları…” dedi.

Bahar Şahin bilinmeyen gerçeği açıkladı: "Ölüm korkusuyla yaşıyorum" - Resim : 2

Şahin 2023 yılıyla ilgili de çok anlamlı bir mesaj verdi ve “Bir aydır ölüm korkusuyla yaşıyorum. Gerçekten çok ağır, çok zor… Umarım Ceylan’ın yaşadıklarını şeffaf bir şekilde seyirciye aktarabiliriz. Çok zor şeyler yaşamış. Ben istiyorum ki erkekler bizim kahramanımız olsun, sonumuz değil. O yüzden bu yılda da kadın cinayetlerin bittiğinin bir yıl olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bahar Şahin bilinmeyen gerçeği açıkladı: "Ölüm korkusuyla yaşıyorum" - Resim : 3

Genç oyuncu “Zalim İstanbul” dizisinin ardından ikinci kez “Roza” filminde Fikret Kuşkan’la yollarının kesiştiğini anlatarak “Fikret Kuşkan’la 5 yıl önce yolumuz kesişti. İyi ki hayatımda ama şu an hayatına dahil olduğum bir isim daha var; Belçim Bilgin… Onu çok seviyorum, çok mutluyum onunla çalıştığım için… Keşke herkes Belçim abla gibi muhteşem bir yüreğe sahip olsa…” şeklinde konuştu.

Bahar Şahin bilinmeyen gerçeği açıkladı: "Ölüm korkusuyla yaşıyorum" - Resim : 4

Bahar Şahin bilinmeyen gerçeği açıkladı: "Ölüm korkusuyla yaşıyorum" - Resim : 5